Nieuw! Doctor Babor Detox cleanser en AHA fruitzuurpeeling

Datum17 August 2015

 

Detox lipo cleanser

 

De Detox Lipo cleanser van Doctor Babor is een zachte reinigingsbalsem met dieptereiniging die de huid grondig reinigt. De textuur smelt op de huid met een voelbaar warmte effect en bij het verdelen over de huid transformeert de balsem in een reinigingsmelk.

 

Voor wie?

De reiniging is voor iedere huidtype geschikt en reinigt en en zuivert de huid op extreem diepe wijze.

 

Welke werkstoffen zitten erin en wat doet het?

De LipoTherm-formule zorgt voor een warmte ontwikkeling in de huid, opent de poriën wat de opname capaciteit van andere werkstoffen verbeterd. Maakt diepzittende verontreiniging in de huid los. Het detox-complex bestaat uit bioflavoniöden uit citroen, broccoli en aloë vera die zorgen voor een ontgifting in de huid en het verhoogt de weerstand tegen vrije radicalen.

 

Hoe gebruik ik het?

Cleansing Balm eerst op het droge gezicht, de hals en het decolleté gelijkmatig inmasseren. Daarna met vochtige vingertoppen met ronddraaiende bewegingen emulgeren tot er een melkachtige emulsie ontstaat. Vervolgens grondig met water afwassen. Gebruikelijke verzorging aanbrengen.


Wat is het resultaat?

Een stralend mooie huid met zichtbaar verfijnde poriën.

 

Shop hem hier

 

 

 

Nieuw Doctor Babor refining cellular het huidinstituut schoonheidssalon oostwold oldambt groningen

 

AHA 10+10 peeling gel

Fruitzuren zorgen voor een afschilfering van de bovenste huidlaag en een effectieve bescherming dankzij antioxidanten. Dode huidcellen verdwijnen en de weerstand van de huid wordt opgebouwd.

 

Voor wie is het geschikt?

Voor iedere huid die een verbeterde celdeling nodig heeft. Voornamelijk erg mooi tegen onzuiverheden, grove poriën, pigmentstoornissen, rimpels en een doffe, matte en vale teint.

 

Welke werkstoffen zitten er in en wat doet het?

10% nauwkeurig afgestemde fruitzuren bestaande uit melkzuur, glycolzuur, pyrodruivenzuur, salicylzuur en citroenzuur laten de dode huidcellenlaag afschilferen. de 10% effectieve antioxidanten zoals vitamine C beschermen de huid tegen vroegtijdige huidveroudering. De vochtbinding en de celdeling in de huid worden gestimuleerd.

 

Hoe gebruik ik het?
Bij het product komt een bijgeleverde gebruiksaanwijzing. 1 tot 2 keer per week gebruiken bij voorkeur in de avond. Aanbrengen op een schoon gezicht, hals en decolleté. Gelijkmatig met de handen of een kwast aanbrengen en 10 minuten laten inwerken. Daarna grondig afwassen met water. Bescherm uw huid met een zonnefilter als u naar buiten gaat.

 

Wat is het resultaat?
Onmiddellijk na het eerste gebruik ziet de huid er frisser, stralender en jeugdiger uit. Bij wekelijks gebruik ziet de huid er gelijkmatiger uit, zijn poriën zichtbaar verfijnd en rimpeltjes gladder gemaakt.

 

Shop hem hier

 

Terug naar overzicht