Doctor Babor treatments

In nauwe samenwerking met Dr. Konig, een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van plastische chirurgie, heeft Babor op basis van jarenlange kennis en ervaringen de serie Doctor Babor ontwikkeld . Deze buitengewone verzorgingslijn op de grens van de geneeskunde verbindt de nieuwste stand van de wetenschap en geneeskunde met de ervaring van de tientallen jaren in de omgang met zeer efficiënte werkstoffen, het creëren van optimale verzorgingsfundamenten en de ontwikkeling van innovatieve behandelingsmethoden.

 

 

BABOR doctor babor Treatment het huidinstituut schoonheidssalon oostwold oldambt groningen

 

De Doctor Babor verzorgingsserie bevat verschillende concepten. Voor elk huidprobleem en wens is er een behandeling.

Skin Renewal Treatment  45 min.  € 89,50
De huid met zachte fruitzuren vanuit de diepte vernieuwen. Voor een stralende, zichtbaar verfijnde en gladdere teint.
 
   
Regenerative Post-/Preparatory Treatment  60 min.  € 99,50
Stimuleert de huid regeneratie op intensieve wijze en optimaliseert de weefselkwaliteit. Vooral geschikt als voorbereiding en als nazorg bij een chirurgische ingreep.
 
   
Cooling Post Treatment  45 min.  € 71,-
Intensieve verkoeling en onmiddellijke kalmering na extreme belasting van de huid (bijv. na een chirurgische ingreep). Voor een zichtbaar ontspannen, vernieuwde huid.
 
   

 

Derma Cellular
 
Het zachte alternatief voor een schoonheidsoperatie. Er worden in pure cosmetische zin overtuigende resultaten bereikt die lijken op die van een rimpelinspuiting, botox- of laserbehandeling.

 

Ultimate Face lifiting Treatment
 90 min.  € 125,-
Verstrakkende en intensieve lifting voor het gezicht, die het collageennetwerk verstevigt en gladmaakt. Voor een zichtbaar jeugdigere uitstraling.
 
   
Detoxifying Vitamin Treatment  90 min.  € 119,50
Ontgiftende behandeling voor een belaste huid die bescherming nodig heeft. Bij: een vermoeide/vale teint, huidveroudering, huid met stress symptomen (irritaties en onzuiverheden) en couperose
 
   

 

Neuro Sensitive Cellular

De oplossing voor de droge, gevoelige en eczeem huiden! De producten verzachten roodheden, voorkomen jeuk door droogte en bacteriën, herstellen het vochtgehalte, voorkomt schilfering door droogte en bouwt een nieuwe beschermende zuurmantel op in de huid.

 

Neuro Sensitive Treatment
 60 min.  € 335,-
Kuur van 4 behandelingen in 2 weken. Deze behandeling herstelt de zuurmantel, het vochtgehalte en kalmeert de roodheden in de huid. De behandeling wordt gestart met een fruitzuurpeeling om de zuurgraad en het vochtgehalte van de huid te herstellen en de irritaties en ontstekingen te verminderen. De 3 vervolgbehandelingen kalmeren en voeden de huid. Dit geeft een zichtbaar resultaat in slechts 2 weken tijd geeft! De huid is gekalmeerd, schilfert niet meer, voelt zacht en soepel aan en ziet er rustig uit.
 
   
Neuro Sensitive Treatment- Hyper Sensitive skin  60 min.  € 89,50
Deze speciale behandeling is voor de allergevoeligste huiden die geen enkel product kunnen verdragen. Het bouwt de weerstand in de huid op, herstelt het vochtgehalte, remt irritaties en ontstekingen en maakt de huid weer zacht en soepel
 
   

 

Purity Cellular

Deze lijn is speciaal ontwikkelt voor de onrustige acne huid, veroorzaakt door hormonale invloeden. De producten van Purity Cellular gaan de werking van hormonen tegen. Ze verzachten de huid, kalmeren de roodheden en gaan puistjes en ontstekingen tegen.

 

Purity Cellular Treatment
 90 min.  € 104,50
Deze behandeling werkt tegen puistjes en ontstekingen in de huid. In deze behandeling wordt de huid grondig gereinigd en gevoed. De huid wordt zuiver, schoon en voelt zacht aan na de behandeling. In combinatie met de producten Ultimate Blemish reducing cream en de Sos-stick, zult u al na 1 maand resultaat zien.
 
   

 

Extra's in de gezichtsbehandeling:

 

Extra Deelbehandeling  € 4
Extra deelbehandelingen zijn: Epileren, verven van wimpers of wenkbrauwen, ontharen van bovenlip en kin of kaaklijn
 
 
Huidanalyse  € 25,00
Met de Multi Dermascope MDS 800 (huidanalyse apparaat)
 
 
Ampullensplash  € 19,50
Crash van 5 ampullen met een 8x sterkere werking dan crème, deze vullen alle tekorten aan in de huid en maken de huid zacht en soepel.  
Collageen Biomatrix vliesmasker  € 19,50
Dit masker verstevigt de huid met gevriesdroogd collageen en versoepelt de huid met hyaluronzuur.
 
 
Comfort modellage masker  € 19,50
Modellerend gipsmasker die de doorbloeding van de huid stimuleert, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de opname van werkstoffen verhoogt.
 
 
Oogmasker  € 7,50
Ontgiftend oogmasker dat vochtwallen en donkere kringen onder de ogen tegengaat
 
 

 

voor een afspraak kan je ons bellen op 0597-552515 of online boeken:

Ben je nieuw? Maak dan kennis met ons instituut en boek de kennismakingsbehandeling!