SeaCreation treatment

Tot de onaangeroerde diepten van de oceaan behoren de vulkanische spleten in de Guayamabaai in de Pacific – 2000 meter onder de zeespiegel. Hier op de hellingen van de minivulkanen – de zogenaamde Black Smokers – openbaart zich een wereld met extreme bestaansvoorwaarden: 72 graden Celcius en een druk van 200 bar scheppen een omgeving die bijzondere micro-organismen laat gedijen. De oplossing is geniaal: de micro-organismen beschikken over een vernuftige, thermoactieve celbeschermingsfunctie. De onderzoekers van Babor maken gebruik van deze energetische, antioxidatieve oerkracht. De werkstof Babor thermophilus is geboren. Voor de beste huidverjonging Nederland ben je voor deze behandeling aan het juiste adres.

 

Deze werkstof stimuleert de huid om nieuwe huidcellen te vormen. Daarbij worden hun fysiologische eigenschappen verjongd en hun weg naar de huidoppervlakte wordt gesynchroniseerd. Tijdens deze celreis maximaliseert Babor thermophilus de productie van het schoonheidsproteïne involucrine en van het essentiële lipide ceramide. Beide factoren verbeteren de barrièrefunctie van de huid. Tegelijkertijd bevrijdt de thermoactieve celbescherming de huidcellen van stress en vrije radicalen. Elke maand verjongen uw cellen en dus ook uw huid!


SeaCreation de Luxe treatment
  120 min.
  € 210,-
Een zeer exclusieve behandeling. De huid wordt van energie voorzien als nooit tevoren, de celenergie neemt toe tot op het hoogste niveau. Het natuurlijke verouderingsproces wordt nagenoeg omgekeerd. Het verjongingsproces begint. Voor een tijdloze schoonheid.

 
 
De behandeling

Inleiding met een heerlijke opwarming van nek- en schouderspieren met een warme stenen massage, reiniging, doorbloedingsmasker, epileren, verven van wimpers en/of wenkbrauwen, dieptepeeling, zoutscrub van handen en armen, schelpenmassage met het SeaCreation serum, SeaCreation gelaat- en decolleté vliesmasker, SeaCreation massage van handen en armen, hoofdmassage, Seacreation massage incl. hot- en coldstones, SeaCreation vliesmasker i.c.m. ontgiftend algenmasker met als afsluiting het SeaCreation serum, oogcrème en dag/nachtcrème.
 
* Extra deelbehandelingen kunnen bijgeboekt worden voor € 4,- per stuk.(epileren, verven wimpers/wenkbrauwen en ontharen bovenlip/kin/kaaklijn)

voor een afspraak kan je ons bellen op 0597-552515 of online boeken:

Ben je nieuw? Maak dan kennis met ons instituut en boek de kennismakingsbehandeling!