Microneedling

Hét alternatief voor een Facelift of Botox!

Microneedling is een methode voor huidverjonging, anti-aging, hydrateren en het herstellen van de huid.

 

Microneedling geeft dezelfde resultaten als Meso Therapie, Microdermabrasie, Dry Needling en Botuline Toxine injecties, maar dan gecombineerd in één techniek. Het grote voordeel van Microneedling is, dat de beschermende functie van de opperhuid niet aangetast wordt. Microneedling kan toegepast worden op het gehele gezicht, bepaalde gezichtszones, hals, decolleté en zelfs heel gericht op individuele rimpels.

 

Hoe werkt Microneedling

Door middel van ultra dunne naaldjes maken wij microperforaties in de huid. Het lichaam beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld. Bovendien worden werkzame stoffen in de vorm van subjectables in de huid aangebracht, waarmee een zeer specifieke en gerichte behandeling wordt uitgevoerd. Deze worden aangepast op uw huidconditie.

 

Microneedling start in kuurverband van 4 tot 8 twee wekelijkse behandelingen. Vervolgens is één behandeling per 4 tot 6 weken voldoende om het resultaat te behouden.

Nazorg

In tegenstelling tot bijvoorbeeld microdermabrasie, IPL, laser of chemische peelings, waarbij de beschermende functie van de opperhuid aangetast wordt en je gedurende de kuurbehandeling weken of zelfs maanden niet in de zon mag komen, wordt bij Microneedling deze beschermende functie niet aangetast. Een specifieke nazorg is dan ook niet noodzakelijk. Na de behandeling kan de huid roodheden vertonen, maar dit trekt binnen enkele uren weg en je mag de volgende dag weer make-up gebruiken. Voor een optimaal resultaat adviseren wij je om producten van Babor te gebruiken, die afgestemd zijn op de behandeling en jouw huidconditie. Babor beschikt over crèmes met dezelfde ingrediënten als de Subjectables, die het resultaat van de behandeling ondersteunen en verlengen.

Waarom Microneedling werkt:

 

Prijzen

Gezichtsbehandelingen:

- Startkuur à 4 behandelingen* € 430,-
- Startkuur à 6 behandelingen* € 665,-
- Startkuur à 8 behandelingen* € 860,-
- Onderhoudsbehandeling gezicht € 112.50
 
   
Consult € 30,-
Het consult is kosteloos indien je een behandeling boekt. De kosten worden verrekend met de behandeling. 


Wij raden  aan om ook het decolleté mee te laten behandelen:


Gezichts- en decolleté behandelingen:

- Startkuur à 4 behandelingen € 470,-
- Startkuur à 6 behandelingen € 705,-
- Startkuur à 8 behandelingen € 940,-
- Onderhoudsbehandeling gelaat en decolleté € 122,50
 

 

 

 Behandeling voor de handen  
- meerprijs in de behandeling: € 45,-

 

 

 

voor een afspraak kan je ons bellen op 0597-552515 of online boeken:

Ben je nieuw? Maak dan kennis met ons instituut en boek de kennismakingsbehandeling!