Francisca

francisca butterhof het huidinstituut oostwold gemeente oldambt content

 

Schoonheidsspecialist en Permanent ontharingsspecialist


Inmiddels ben ik 11 jaar schoonheidsspecialist. Vooral de afwisseling in het werk en het contact met de klanten vind ik heel fijn aan mijn werk. Sinds een paar maanden ben ik hier aan het werk en vooral de huidverbetering en het oplossen van huidproblemen vind ik geweldig om te doen. Als klanten terugkomen na een aantal behandelingen en met een prachtige huid kan mijn geluk niet op! Een paar jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in de permanente ontharing. Het is fijn om klanten te kunnen helpen om de overbeharing te verminderen. Overbeharing maakt klanten vaak onzeker. Dankzij de IPL-permanente ontharings behandelingen kan ik mijn klanten zelfverzekerder maken. En dat is heel dankbaar werk!

Opleidingen

Opleiding Permanente ontharingsspecialiste
Diploma behaald in augustus 2013

Cursussen

Basisopleiding tot Babor specialist
Werken met het volledige product assortiment van Babor.

Babor training - Anti Aging expert
Werken met de anti Aging producten en huidverbeterende behandelingen

Microneedling
Een methode voor extreme huidverjonging, hydrateren en het herstellen van de huid. Deze behandeling kan als alternatief voor botox worden ingezet.

Wij werken met Babor

BlogBlog

Babor Huid Evenement

Babor Huid Evenement

Kom naar ons Babor Huid Evenement op 8 maart. Deze middag en avond zijn er verschillende standhouders waar je kan shoppen met voordeel en er zijn lezingen over de huid. Vanaf 15:00 uur ben je van harte welkom!

 

Lees meer…

 

Datum08 maart 2018