Acné

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van Acne. Omdat onze specialisatie geregistreerd staat bij de ANBOS, heeft u recht op een vergoeding vanuit het ziekenfonds. Dit huidprobleem kent vele oorzaken. Daarom is het erg belangrijk, om eerst de oorzaak van het probleem te vinden, voor we deze gaan bestrijden. Vervolgens stellen we een behandelplan op, om de huid zo snel mogelijk te laten herstellen zonder nare littekens en pigmentvlekken.

Bij de eerste behandeling beginnen we met een intake gesprek en huidanalyse. Met alle informatie die we daaruit verkrijgen stellen we samen met jou een behandelplan op.

Purifying Treatment
  60 min.
  € 53,50
Huidanalyse, reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen, reinigend masker en een afsluitende verzorging.
 
   
Purifying Back Treatment 30 min. € 36,-
Reinigende rugbehandeling: Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen en afsluitende verzorging.    


 

voor een afspraak kan je ons bellen op 0597-552515 of online boeken:

Ben je nieuw? Maak dan kennis met ons instituut en boek de kennismakingsbehandeling!


 

Wij werken met Babor

BlogBlog

Dr. Daniel Chesik aanwezig in ons instituut

Dr. Daniel Chesik aanwezig in ons instituut

Dr. Daniel Chesik is heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van huid- en vaatproblemen en huidveroudering. Als deskundige in de technieken van plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen, biedt hij deze behandeling vanaf nu ook in ons instituut aan. O.a. ooglifticorrecties en bovenlip rimpels zijn specialiteiten.

 

Lees meer…

 

Datum30 juni 2017