Wat de Babor Suncare zo speciaal maakt..

Datum01 May 2016

 

De zonnelijn van Babor is meer dan alleen een zonbescherming voor je huid. Deze effectieve zonbescherming voldoet aan anti-aging deskundigheid. Het skin protection complex in deze lijn is een resultaat van het huidverzorgingsonderzoek van Babor.

 

De zon doet ons goed en stimuleert de productie gelukshormonen in ons lichaam. Maar hoeveel we ook van de zon houden, onze huid heeft effectieve bescherming nodig. De zonnelijn van Babor zorgt voor lichtbescherming, celbescherming, UVA en UVB bescherming. De huid wordt optimaal verzorgd, beschermd en haar jeugdigheid wordt behouden.

 
Met vitamine A en E
De vangers van vrije radicalen zijn vitamine E en C. De vitaminen in de capsules worden bij de UV-bestraling geactiveerd en de vitaminen worden werkzaam. Het is wel de meest intelligente vorm om jouw huid tegen de zon te beschermen. Het bouwt de weerstand in jouw huid op en beschermt tegen uitdroging.

 

Bescherming tegen UVA
Vele zonverzorgingsproducten beschermen je huid tegen UVB stralen. Maar het is ook belangrijk om de huid te beschermen tegen UVA straling, die verantwoordelijk is voor huidveroudering. De UVA straling werkt dieper in de huid en beschadigen het collageen en elastine in de huid. Zie het als een elastiek wat je in de zon legt: Het droogt uit en is niet meer rekbaar. Dat gebeurt ook met jouw huid als je gaat zonnen. De unieke bescherming in dit product weerkaatst de UVA en voorkomt veroudering.

 

Bescherming tegen UVB
De filters in deze zonnelijn beschermen je huid tegen UVB stralen, dit is om zonnebrand te voorkomen. Per dag kan jouw huid maar een aantal minuten in de zon zonder te verbranden. De SPF verhoogt de zontijd van jouw huid op een dag. Bepaal hoelang je in de zon wil die dag en kies daarop jouw beschermingsfactor uit. Bijvoorbeeld. Je kan 10 minuten in de zon zonder te verbranden. Je wilt 3 uur buiten zijn. 180 minuten gedeeld door 10 minuten is een minimale factor 18. Wil je een hele dag in de zon? Gebruik dan een hoge factor zoals 30 of 50.

 

Terug naar overzicht