De seizoenen

Datum30 April 2015

 

De seizoensveranderingen beïnvloeden onze huid behoorlijk. Babor heeft een speciaal "Perfect Skin" systeem. Hierbij wordt goed bekeken hoe de staat van de huid is, maar ook of we richting de zomer of winter gaan. Laten we eerst eens even door nemen wat er precies gebeurt als er een weersverandering aankomt en welke producten we aanraden per seizoen.

 Skinovage Gruppe A4 oez

Lente - Skin Fit

In de lente komt onze verstopte, soms verwaarloosde huid onder de kleding tevoorschijn en mag het weer gezien worden. De huid is veel binnen geweest met kachels en heeft heftige weersomstandigheden mee gemaakt. Het lichaam houdt in de wintermaanden veel afvalstoffen vast en het is goed om rond deze periode uw lichaam en huid te detoxen. Daarnaast komt langzamerhand de zon weer lekker tevoorschijn en is het een must om de zonbescherming weer uit de kast te pakken als u dit nog niet standaard doet. Ook ons lichaam moet goed verzorgd worden om de droogte die we in de wintermaanden hebben opgelopen weer te laten verdwijnen.

 

Onze aanraders voor de lente: Mild peeling, Detoxifing serum spf 15, Detoxifying vitamin cream spf 15, Daily moisturizing cream, Daily revitalizing creamNeck & Decolleté cream, Shaping for body en uiteraard de anti aging sun care.

Zomer - Skin Gard

 

Warme dagen en veel UV-stralingen komen op de huid. Dit veroorzaakt snel een vochtarme huid. Dus vergeet niet om de huid goed te hydrateren in de zomer. Daarnaast moeten we de huid goed beschermen tegen de UV-stralingen die de huid verouderen. Door de warme dagen is het erg fijn om in de late avonduren iets extra's te doen voor de huid zoals een hydraterend masker, dat is echt geen overbodige luxe. Ook het verwijderen van dode huidcellen is een must omdat de bruining die op de huid komt mooier kleurt, maar in de zomer stoot de huid ook meer dode huidcellen af (wegens beschadiging van UV-licht).

 

Onze aanraders voor de zomer: : Mild peeling, Ultimate protecting balm SPF 50, Anti aging suncare system, Oxygen energizing cream, Mimical control cream, Moisture+ serumRevitalizing foam mask, Hydra fluids en  Energizing for body

 

Herfst - Skin Repair

 

Zomers loopt hoe dan ook de huid toch veel schade op. Het is belangrijk om dit in de herfst te herstellen. Daarnaast moeten we de huid ook voorbereiden op de koude, droge temperaturen die er in de winter aankomen. Het is belangrijk om de huid dus te repareren, de weerstand op te bouwen en de stofwisseling te activeren.

 

Onze aanraders voor de herfst: AHA fruitzuur peeling kit, ECM repair serumIntensive repair cream, Complex C cream, Illuminating serum, New Skin fluid en Balancing for body

 

Winter - Skin Protect

 

Wederom een seizoen dat veel vocht onttrekt uit onze huid. Kies voor vollere crèmes op olie basis. Daarnaast is dit het seizoen dat de lippen erg kan uit drogen. De huid wordt goed verstopt onder alle kleren en het is daarom voor de huid lekker om een rijke body crème of butter te gebruiken. Vergeet hier niet om de huid te beschermen tegen de zon die met weerkaatsing van sneeuw de huid erg beschadigen.

 

Onze aanraders voor de winter: Anti-wrinkle booster for lips, Selection cream, Argan cream, Advanced biogen BB cream met SPF 20, Comfort cream mask, Vitamin fluids HSR eyecream en Relaxing for body

 


ACTIE: (geldig de maand dat dit artikel online komt)

Toch is iedere huid wat verschillend en wil jij nu weten hoe de conditie is van de huid en wat jou huid nodig heeft? Plan nu een huidanalyse via de online agenda en vul bij opmerkingen de code: "Seizoenen" in en ontvang een gratis huidanalyse en huidadvies.

 

 

Terug naar overzicht