Dag van het decolleté

Datum30 October 2015

 

Er zijn veel manieren om het  decolleté er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Waarschijnlijk  ben je bekend met de push up bh voor een mooi decolleté. Maar met deze beauty tips ziet jouw decolleté er stralend uit. 

1. Gebruik een bronzer

Breng wat bronzing powder aan op je decolleté. Hierdoor lijken de borsten voller en ronder en krijgen ze een zonnige glow. Pas op dat de bronzer niet afgeeft op je kleding.

2. Hou ze schoon

Omdat er wat zweet tussen de  borsten kan ontstaan, is het belangrijk ze goed schoon te houden om nare huidproblemen te voorkomen. Dit kan heel simpel onder de douche gedaan worden met een milde douchecrème/melk. Vooral onder de borsten goed reinigen, dit wordt vaak vergeten!

3. Verzorg je decolleté met een speciale crème

De huid van je decolleté is heel anders dan je gezicht. Gebruik daarom een verstevigende decolletécreme die lijntjes en rimpels tegengaat!

4. Slaap met een Anti Rimpel BH

Door het slapen op je zij kunnen er plooien/rimpels tussen de borsten ontstaan.  De anti rimpel beha zorgt ervoor dat deze plooien en lijnen voorkomen worden. Door je borsten netjes op hun plek te houden d.m.v. het kussen tussen de borsten.

5. Bescherm het decolleté goed tegen de zon

Wanneer je gaat zonnen is het belangrijk om het decolleté goed in te smeren met zonnecrème. De zon is veroorzaker nummer 1 van huidveroudering! Het decolleté is erg gevoelig, ook voor UV licht. Gebruik minimaal een zonnefactor 30 en vermijd de zon tussen 12:00 en 15:00 uur in de zomer.

 

 

Terug naar overzicht