5 voornemens voor een stralende huid in 2015

Datum01 January 2015

 


1. Iedere dag je huid 's ochtends en 's avonds reinigen

Om de huid optimaal te verzorgen moet de huid eerst op een milde wijze worden gereinigd. 'S ochtends en 's avonds. Overdag dragen we make-up en wordt de huid blootgesteld aan afvalstoffen in de lucht. Denk aan uitlaatgassen, stof en vrije radicalen. Gebruik een product wat het beste bij jouw huid past, dit kan een hydrofiele olie, reinigingsmelk/schuim of een facewash zijn. 'S nachts herstelt de huid, daarbij komen bij de celverbranding afvalstoffen vrij. Deze blijven naast het overtollige talg en zweet op de huid liggen. Daarom moet de huid ook 's ochtends gereinigd worden. Dag- en nachtcrèmes trekken na het reinigen veel beter in de huid. Daardoor zie je meer effect bij het gebruik hiervan.

Benieuwd welke reinigingsproducten er zijn? Bekijk ze hier

 
2. 1-2 x per week een peeling en masker gebruiken

Om je huid een goeie boost te geven gebruik je 1-2 x per week een peeling en masker. De peeling verwijdert de overtollige dode huidcellen die de huid een grauwe waas geven. De huid kleurt weer fris roze en neemt je producten 2x beter op. Een masker kan je huid zuiveren of voeden, afhankelijk wat je nodig hebt. Je huid voelt erna weer zijdezacht aan. Het beste is om je masker meteen na de peeling te gebruiken, voor een optimaal resultaat.

Ga jij voor gemak? Bekijk dan onze nieuwe peeling en masker ineen!


3. Gebruik een oogcrème 2x per dag

De huid rondom je ogen is erg dun en kwetsbaar, daarom heb je rondom de ogen een andere verzorging nodig. De ogen hebben de meest gebruikte spier van het lichaam: De oogkringspier. Deze wordt gebruikt bij knipperen, lachen, huilen en dichtknijpen van onze ogen. De porien zijn zeer fijn, waardoor de huid vaak erg droog wordt en lijntjes, vochtwallen en donkere kringen gaat vertonen. Door 2x per dag een oogcrème te gebruiken houdt je de huid soepel en voorkom je droogtelijntjes, vochtwallen en donkere kringen.

Benieuwd welke oogcrème het beste bij je past? Bekijk de verschillende oogcrèmes hier


4. Een huidverbeterende gezichtsbehandeling

Een mooie huid krijg je niet cadeau. Door samen te werken met jouw huidspecialiste krijg je het beste resultaat.Microneedling is een echte huidverjongende behandeling. In combinatie met een fruizuurpeeling kuur van Babor voor thuis heb jij na 6 weken een huid die 10 jaar jonger oogt. De microneedling behandeling kan je eens per 4-6 weken bijhouden. De behandeling duurt 30 minuten en je ziet meteen wat het met je huid doet. Het verbetert de poriestructuur, maakt je huid fris roze van kleur, vult het vochttekort aan, verstevigt je huid en lijntjes worden minder zichtbaar.

Benieuwd naar de Microneedling? Maak voordelig kennis en boek jouw eerste behandeling met 50% korting
 

5. Drink voldoende water

Ons lichaam bestaat voor zo'n 70% uit vocht. Het is belangrijk om voldoende water te drinken om dit op peil te houden. Daarbij adviseren we 1,5 liter water per dag te drinken. Vind je dit lastig? Eet dan veel rauwkost! In rauwkost zit ook veel vocht. Het vermindert je trek, waardoor je minder gaat snoepen!


 

Terug naar overzicht