Time to travel!

Datum26 July 2017

 

Dit zijn jouw MUSTHAVES voor op vakantie:

 

content musthaves voor op vakantie het huidinstituut

 

1. SUNSCREEN
Natuurlijk op nummer 1!! Want ga je in de zon? Dan moet de huid beschermd worden. Probeer de uren waarin de zon het krachtigst is te mijden (tussen 11:00 en 15:00 uur) en smeer je om de 2 uur in met een flinke laag SPF 30/50. Met een hoge bescherming kleurt je lichaam inderdaad langzamer bruin, maar het voordeel is dat er geen cellen beschadigen tijdens dit proces. Hierdoor voorkom je verbranding en vervelling, en hou je juist jouw bruine kleur langer vast Smeren maar!

 

Tip: Met make-up in de zon? Gebruik onze zonnemake-up als make-up of de brush on block factor 30 over je make-up heen!

 

2. SKINOVAGE TRAVELSET

Alle SKINOVAGE PX verzorgingsproducten bevatten de meest innovatieve ingrediënten. De producten behoeden de huid voor door licht en milieu veroorzaakte huidbeschadigingen. Ze voorkomen de huidveroudering en werken als een beschermingsschild voor de huid. Daarnaast verbetert het de opname van de werkstoffen in je huid, waardoor jouw producten nog meer resultaat geven.

 

Herstel en verzorging hebben we op vakantie zeker nodig. De travelset bestaat uit een miniatuur reiniging, serum, oogcrème en dagcrème in een transparante toilettas, zodat daar al je vloeibare producten in kunnen. Leuke tip? De zonverzorging van Babor past ook precies in de transparante toilettas!

 

3. LICHAAMSVERZORGING

De BABOR SPA reissets schenken je kleine time-outs van het drukke leven. Ze komen in twee varianten, voor versteviging van de lichaamshuid of voor het verfrissen van de huid. De Shaping set hermodelleert en verstrakt de huid. Stamcellenextracten uit de champagnepeer geven de huid extra bescherming. Het plantaardige shaping complex bestaat onder andere uit artisjok en vormen het lichaam, terwijl thermaalwater met waardevolle mineralen en sporenelementen het immuunsysteem van de huid ondersteunt en haar met extra vocht verzorgt. Showergel, Body Cream en Handcrème zitten in het pakket voor een strakkere body. Ook weer ideaal voor op reis!

 

4. AFTERSUN

Na een lange zonnige dag waarin je actief bent geweest of heerlijk hebt gelegen in het zeewater is het belangrijk om je huid te herstellen van de zon. De Babor aftersun hydrateert en kalmeert je huid volledig en kan elke avond als bodylotion gebruikt worden. Vooral op een verbrande huid een must, maar hopelijk voorkom je dit met het smeren van zonproducten met een minimale SPF 30 voor het zonnen.

 

 

 

Terug naar overzicht