Holiday gift guide 2015

Datum08 December 2015

 

Holiday Gift Guide 2015

 

Hier onze leukste cadeau ideeën voor als jij echt geen cadeau voor je geliefde kan verzinnen!

 

DSCN4037

 

 

1. Ampullen

Voor vrouwen zijn ampullen altijd goed. Werkstof bommetjes die 8 keer sterker werken dan een gezichtscrème. Je ziet meteen resultaat. Je kan ampullen in een kuur van een week kopen(€19,50 -  €32,50), maar ook in een ontzettend mooie kerst kalender (€70,-). Hierbij heb je meteen 24 verschillende ampullen en reken maar dat de ontvanger een stralende huid krijgt.

 

2. Massage en geurkaars

Heb je een dame die van een mooie interieur houdt? Dan past deze kaars daar perfect bij. Babor heeft 4 verschillende soorten geurkaarsen die je ook meteen als massage olie kan gebruiken. De kaarsen bevatten amandelolie die de huid zo zacht als zijde maakt. (€42,-)

 

3. Badolie

Een echte bad liefhebber kan je gelukkig maken met deze set van verschillende badoliën. Deze set bevat 4 geuren die je kan aanpassen op jouw gemoedstoestand. Heb je ontspanning nodig, energie of balans in je lichaam? Dan kies je daar de juiste geur bij! (19,50)

 

4. Satijn
Vrouwen houden van luxe, en laat deze luxe satijnen kussensloop ook nog eens goed voor je huid zijn! Je haar zal er mooi van gaan glanzen. De werkstoffen van je gezichtscrème worden beter opgenomen door de huid en het werkt ontzettend kalmerend op de huid. En dit zijn nog maar een aantal punten waar de kussensloop goed voor is ...er zijn er nog veel meer. (€22,95)

 

5. Make-up kwasten
Make-up zit pas mooi als het aangebracht is met goede make-up tools. Dit is net als een timmerman met zijn hamer. Een investering in een mooie poederkwast is een must. Kabuki kwast (€14),-

 

6. Handcrème
Leeftijd is goed aan de handen af te lezen. De huid is hier bijzonder dun en vaker aan het zonlicht blootgesteld. Daardoor ontstaan er sneller rimpels en ouderdomsvlekken op de handen. Het is belangrijk om een goede handverzorging (€19,50) te gebruiken zodat de huid van de handen er gladder, gelijkmatiger en perfect verzorgd uit ziet.

 

7. Huidverzorging
Iedereen heeft wel zijn eigen verzorgingsritueel. Gun haar (of hem) die extra luxe met een nieuwe Collagen Booster set (€100,50). Een set met 3 nieuwe Bi-phase fluids (ook als losse set à 14 stuks verkrijgbaar voor € 80,-), een oogverzorging (€64,-) en een Doctor Babor Collagen Booster crème 15 ml (€24,95). Aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd en door de hyaluronzuur zal de huid er weer glad en gelijkmatig uitzien.

 

8. Parfum
Een glamoureus eau de parfum met een subtiele en bloemige geur. Oolaboo Ooo de parfum 01 (€69,50) is een luxueus en langdurig eau de parfum dankzij basisnoten van sandelhout en patchoeli. Terwijl de wereld neigt zich te concentreren op het fysieke en onze buitenkant, is Oolaboo Ooo de parfum 01 geïnspireerd op innerlijke schoonheid en kracht.

 

9. Cadeaubon

Natuurlijk kun je bij ons ook een cadeaubon krijgen vanaf €10,-. Deze kan ingeleverd worden op producten of op een heerlijk ontspannen behandeling. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een behandeling van ons cadeau te doen.

 

10. SeaCreation

Koop een SeaCreation product vanaf €300,- (dit mag ook voor jezelf!) en ontvang een SeaCreation behandeling ter waarde van €199,50 cadeau! Leuk voor jezelf of om te geven!

 

 

Terug naar overzicht