NIEUW Babor AGE-ID Make-up

Datum13 June 2016

 

Gezamenlijk ontwikkeld Babor met international make-up director Peter Smchidinger een make-up lijn die hoogeisend is, functioneel, comfortabel voelt op de huid en zijn eigen expressiviteit geeft met een moderne vleugje. Niet alleen dit, maar ook nog eens met een viervoudig hoogwaardig anti-aging complex.

 

 

content babor age id make up het huidinstituut

 

Babor Age ID helpt om de goede eigenschappen van jouw gezicht te accentueren en kleine onvolmaaktheden te verbergen. De producten zijn unieke texturen en veelzijdige kleuren. Het accentueert jouw persoonlijkheid. En dat met een viervoudig anti-aging complex.

 

MIJN PERSOONLIJKHEID, MIJN SCHOONHEID

 

Nauwkeurige werkstoffen gecombineerd met hoogwaardige make-up texturen zorgen op vier verschillende niveaus voor een zichtbaar en duurzaam anti-aging effect:

1. Optische, onmiddellijke lifting door polysacchariden die een verzorgende laag vormen op jouw huid
2. Jeugdige glow door de lumicol die ook terug te vinden is in Babor Reversive
3. Speciale flavoïden voor effectieve celbescherming in juw huid

4. Detox & oxidatieve bescherming

 

"Babor Age ID make-up werkt onmiddellijk liftend en beschermt de huid preventief tegen veroudering."

 

"Hoe we met onze leeftijd omgaan, ligt helemaal aan onszelf. Welke look we ook dragen! Een make-up moet persoonlijkheid reflecteren en mag haar niet camoufleren. Als klein hulpmiddel hebben we de make-up methode strongshape en softshape ontwikkeld. Deze methode biedt ruimte voor individuele ontplooiing." - Peter Schmidinger

 

Hoe te gebruiken?
1. Aanbrengen van de basislaag
Gebruik hiervoor de foundation naar keuze als basislaag en een poeder om te matteren. Beide producten kunnen ook afzonderlijk van elkaar gebruikt worden. Laat je door ons adviseren om erachter te komen welke foundation bij jou past.

2. Illumineren & modelleren
Met highlighters en concealers maken we het liftend effect en met rouge worden de contouren versterkt. Leer van ons hoe je het beste kunt shapen!

 

3. Accentueren
Laat de ogen optisch groter lijken en liften door prachtig gevormde wenkbrauwen.

4. Kleuren
Met oogmake-up en lipmake-up kan je jouw make-up aanbrengen naar jouw eigen smaak en persoonlijkheid. Subtiel of extravagant. Het kan allemaal!

 

 

Producten

In de nieuwe make-up vind j verschillende foundations. Een foundation voor in de handtas, een serum foundation voor extra anti aging, een gemakkelijke 2&1 matterende foundation en de alltime bestseller: de Deluxe foundation. De foundations zijn ontwikkeld met een dekking d.m.v. 'layering'. Het aanbrengen van meerdere flinterdunne lagen over elkaar heen tot de gewenste dekking. En dat zonder masker effect! Een absoluut natuurlijke look. Geen masker effect meer op de kaaklijn of haargrens door de unieke spiegel pigmenten!

 

In de nieuwe make-up lijn zijn 3 verschillende concealers, een longlasting glow iluminator, een creméachtige balsem die voor extra glow door de foundation heen gemengd kan worden. Daarnaast bevat de lijn de perfect finish foundation, een transparante poeder en de minerale vederlichte losse poeders. 

 

Een driekleurige rouge brengt extra contouren en kleur op de huid, je kan ook voor een vloeibare rouge kiezen. Verschillende lipstiften met verschillende texturen (crème, glossy en mat) en mooie lipgloss in 6 verschillende kleuren voor extra glans.

 

Nieuw
De 2 in 1 lip en oog primer. Een product die je onder je oogmake-up en lipmake-up kunt brengen wat ervoor zorgt dat het de houdbaarheid van jouw oog-/lipmake-up verlengd en de kleuren nog intenser maakt. Foutje gemaakt? Dan kun je dat binnen no-time corrigeren met het line correcting pencil.

 

Wil je perfect gescheiden wimpers, perfect gekrulde wimpers of extreme volume en lengte? Je hebt keuze uit maar liefst 3 verschillende mascara's voor een ander effect! Met oogschaduw potloden, oogschaduw paletten, een verbeterde liquid eyeliner en oogpotloden kun jij je ogen accentueren. En dat wordt natuurlijk afgemaakt met perfecte wenkbrauwen. Die krijg je met de wenkbrauwpotloden en/of de Eyebrow filler fibers.

 

De nagelverzorging is verbetert voor een langere houdbaarheid op de nagels.In deze lijn vind je o.a. de smart all in one polish, magic quick dry, de advanced nail whiteners, cuticle remover en de nailoil terug in het assortiment. Er zijn 4 prachtige nagellak kleuren om jouw look compleet te maken.

 

Terug naar overzicht