Marisa

het huidinstituut oostwold gemeente oldambt content

 

Medewerker van Het Huidinstituut 
Huid- en Permanente make-up specialiste


Mijn passie voor huidverzorging was al vroeg aanwezig. Ik las graag in tijdschriften over huidverzorging en testte graag alle samples voor huidverzorging uit de bladen. Ik had altijd beauty agenda's voor school, waar allerlei beauty tips in stonden voor huid en haar. Toen ik bij de opleiding voor schoonheidsspecialiste ging kijken, was ik meteen verkocht. Ik wilde graag schoonheidsspecialiste worden.

Na jaren van vele opleidingen en trainingen ben ik gespecialiseerd geworden in het plaatsen van permanente make-up, het oplossen van huidproblemen en in huidverbeterende/huidverjongende behandelingen. Daar ligt mijn grote passie. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan door de vele ervaringen en klanten die ik succesvol heb behandeld. Mijn klanten komen voor het beste resultaat. En daar wil ik graag voor zorgen.

Opleidingen

Alfa college
Basis opleiding schoonheidsspecialiste
Allround opleiding schoonheidsspecialiste
Allround kappersopleiding

Na mijn basisopleiding wilde ik nog meer kennis en ervaring opdoen. Daarom heb Ik vele trainingen en masterclasses gevolgd bij o.a:

Babor
Basisopleiding 'De Babor Methode' in Aken
Microdermabrasie

Dermatude
Microneedling, gezichts-, hals en decolleté behandelingen

Medik8
Chemische peeling behandelingen

Electrocoagulatie (Decomedical)
Voor het verwijderen van steelwratjes (fibromen), spinnenkopjes (spinneavi), couperose (teleangiëctasieën) en bloedblaasjes (heamangioma senilis)

Dermatologie

Basisopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten
In deze basisopleiding komen verschillende huidproblemen/-aandoeningen aan bod waaronder:eczeem, allergieën, psoriasis, pigmentstoornissen, infecties, acné, rosacea, huidtumoren en cosmetische dermatologie.

Vervolgopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten
In deze vervolgopleiding komen verschillende onderwerpen aan bod waaronder: vlekjes op de huid & behandeling daarvan, de donkere huid, pigmentstoornissen, overbeharing, laser & cosmetische behandelingen, huidtumoren & littekenvorming.

Opleiding voor Medisch schoonheidsspecialiste
Op dit moment is Marisa bezig met haar opleiding voor Medsich schoonheidsspecialiste. Deze opleiding bestaat uit meerdere modules. Wanneer alle modules behaald zijn wordt er een diploma uitgereikt. Ondertussen zijn de volgende modules door Marisa behaald: Cosmeceuticals en signalering & preventie van huidkanker,

Permanente make-up opleidingen

Nouveau Contour
- Basis opleiding permanente make-up: Wenkbrauwen inschaduwen, eyeliner bij de ogen en lipliner bij de lippen.
- Full professional opleiding permanente make-up: Wenkbrauwen Hairstroke techniek, advanced eyeliner (extra brede eyeliner) bij de ogen, full lips (het inkleuren van de lippen), Areola pigmentatie (tepelhof creëren en/of opfrissen qua kleur) en litteken camouflage.

Hulscher Cosmetics
- Masterclass permanente make-up Hairstroke en Browdesign : Voor het extra natuurlijk aanbrengen van permanente make-up bij de wenkbrauwen.
- Masterclass permanente make-up Eyeliner & Smudgen: Voor een 2- of 3- kleurige eyeliner en het oogschaduw effect.
- Masterclass permanente make-up Lips & Full Lips: Voor het natuurlijk aanbrengen van kleur op de lippen met een natuurlijke lipliner.

Yevgenia Biotek academy
Masterclass permanente make-up Fijne Haartjes techniek: Voor extra fijne haartjes in de wenkbrauwen. Met een nog natuurlijker resultaat.

Ecuri cosmetics
Masterclass permanente make-up Brow Design: Voor een extra natuurlijke hairstroke techniek voor de wenkbrauwen.

Sjoerd Vis
Masterclas 3D Brows: Voor het superstrak shapen van de wenkbrauwen. Zowel met epileren en verven, als met permanente make-up.

Dianne Kremers
- Masterclass hairstroke techniek: Voor superstrakke chique wenkbrauwen.
- Masterclass eyeliner techniek: Voor een superstrakke eyeliner met een liftend effect aan de uiteinden.

Terug

Wij werken met Babor

BlogBlog

Babor Huid Evenement

Babor Huid Evenement

Kom naar ons Babor Huid Evenement op 8 maart. Deze middag en avond zijn er verschillende standhouders waar je kan shoppen met voordeel en er zijn lezingen over de huid. Vanaf 15:00 uur ben je van harte welkom!

 

Lees meer…

 

Datum08 maart 2018