Sacha

sacha 1

 

Student Allround Schoonheidsspecialiste
 
Mijn naam is Sacha Meijer en ik ben 18 jaar oud. Vanaf september 2018 loop ik stage bij Het Huidinstituut. Bij binnenkomst was ik al direct enthousiast over deze stageplek, omdat er een rustgevende sfeer is. En voor mij als schoonheidsspecialiste in opleiding is het een geweldige kans om hier behandelingen te mogen geven.
 
Ik ga nu naar het tweede leerjaar van de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste op het Noorderpoort College in Groningen. Aankomend jaar zal ik mijn kennis met betrekking tot specialisaties dus ook gaan uitbreiden.

Ik was vroeger altijd al bezig met uiterlijk en wil hierin graag iets voor de mensen betekenen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich ten alle tijden prettig voelen met hun uiterlijk. Mijn interesse ligt vooral bij het verbeteren van de huid. Ik vind het daarom erg leuk dat Het Huidinstituut vele mogelijkheden heeft met betrekking tot huid verbetering. Met name wil ik mij verdiepen in het verbeteren van huidproblemen, omdat dit een drastische impact kan hebben op mensen in hun dagelijks leven. Ik vind het belangrijk dat klanten zelfverzekerd en tevreden de salon verlaten. Ik kan niet wachten om meer ervaring op te doen in dit vak en mijn kennis ook mee te geven aan de klanten!

Ik verheug mij erop u een behandeling te mogen geven.

Hartelijke groet en graag tot ziens!
Sacha Meijer

Wij werken met Babor

BlogBlog

Babor winter festijn

Babor winter festijn

Zaterdag 24 november van 15.00 tot 21.00 uur
Het Babor winter festijn!

 

Lees meer…

 

Datum24 november 2018