Lotte

lotte van zijl het huidinstituut oostwold gemeente oldambt content

 

Student Allround Schoonheidsspecialiste

 

Vanaf september 2016 loop ik stage bij Het Huidinstituut. Ik mag hier ook het aankomende schooljaar stage lopen, waarin ik graag veel nieuwe dingen wil leren. Als ik iets leuk vind dan ga ik er helemaal voor!

 

Ik zit nu in het tweede leerjaar van de opleiding Allround schoonheidsspecialiste op het Noorderpoort college in Groningen. Al van kleins af aan wilde ik iets gaan doen in de uiterlijke verzorging. Ik was altijd bezig met Beauty & care en wil hierin graag iets voor de mensen betekenen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich ten alle tijden prettig voelen met hun uiterlijk. Mijn interesse ligt vooral bij het verbeteren van de huid. Met name het verbeteren van huidproblemen omdat dit ontzettend mooie resultaten geeft. Ik vind het belangrijk om samen met mijn klant een behandelplan te maken en daadwerkelijk als resultaat verbetering in de huid te zien. Ik kan niet wachten om meer ervaring op te doen in dit vak en mijn kennis ook mee te geven aan de klanten!

 

Wij werken met Babor

BlogBlog

Babor Huid Evenement

Babor Huid Evenement

Kom naar ons Babor Huid Evenement op 8 maart. Deze middag en avond zijn er verschillende standhouders waar je kan shoppen met voordeel en er zijn lezingen over de huid. Vanaf 15:00 uur ben je van harte welkom!

 

Lees meer…

 

Datum08 maart 2018