Recensies van onze bezoekers

"Ik ben een trouwe klant bij het huidinstituut, heb zelf een hele gevoelige huid maar sinds ik Dr Babor gebruik en Medik8 is mijn huid veel beter. Ook ga ik voor mijn haar altijd naar het huidinstituut. Ben zeer tevreden met de behandelingen en met Marisa en Sandra, zij geven prima advies en ze zijn zeer kundig in hun werk. Ze weten wat ze doen, wat ik heel belangrijk vindt."

 - Petra

 

"Heerlijke behandeling gehad van Sandra! Allereerst word je vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee, vervolgens luisterde ze echt naar wat mijn wensen waren. Eenmaal in de stoel wordt alles uitgelegd, bij alles wat ze deed vertelde ze waarom ze welke producten gebruikte en wat het doet met je huid. Na mijn behandeling voelde mijn huid gelijk fijner, ook kreeg ik uitgebreid advies over welke producten bij mijn huid passen. Ik verzorg mijn huid beter en met de juiste producten. Ook kom ik zeker terug voor nog een behandeling! Ik kan het iedereen aanraden! Bedankt!"
- Kelly

 

"Hier voel ik me thuis. Al jaren krijg ik hier heerlijke gezichtsbehandelingen. Altijd weer een feestje want gezellig is het hier zeker. De reden waarom ik hier vaste klant ben en blijf is omdat ik merk dat professionaliteit en kwaliteit hoog staat. Er wordt altijd wel 'iets' bijgeleerd met een scholing. Service is uitstekend. Ze zien je hier als een klant ..met een 'naam'. Ik zou niet anders willen.."
- Melissa

 

"Mooie locatie uitzicht over de blauwe stad, erg ontspannen. Leuk personeel.. vriendelijk en sociaal! Je krijgt goed uitleg over je behandeling. Ik heb permanente make-up hairstroke techniek laten zetten bij Marisa over mijn oude permanente wenkbrauwen. Ik ben heel blij met het resultaat.. Er volgen nog twee behandelingen maar ik zie er naar uit! Bedankt"

- Leonie

 

"Ik mag altijd graag in de salon komen, het is altijd weer ontspannen de deur uit. En zelfs als je even moet wachten kun je genieten van het uitzicht, het is ook altijd fijn om een goed advies en producten voor je huid aangeboden te krijgen. Daar heb ik veel baat bij. Ik voel me altijd een VIP."
- Harma

 

"Super tevreden over het huidinstituut! leuk personeel, altijd in voor n geintje. hè Marisa. we komen er al jaren met heel veel plezier."
- Anita

 

"Sandra is een ontzettend professionele en vaardige huidspecialiste die met veel aandacht en enthousiasme haar vak beoefent. Ze geeft uitstekend advies op basis van haar uitgebreide kennis en neemt echt de tijd voor de mensen die haar bezoeken. Ik raad iedereen een bezoekje aan Het Huidinstituut aan!"
- Lisanne

 

"Voor mij is een bezoekje een rustmoment. Dat begint met mijn autoritje vanuit Groningen naar het pand op een supermooie plek met uitzicht over het Oldambt meer. De behandelingen zijn heerlijk, met de vaak lekker ruikende producten van Babor met een fijn pingelmuziekje op de achtergrond. Nadien voel ik me herboren met een zachte, stralende huid en helemaal relaxt!"

- Noor

 

"Het is altijd genieten van een behandeling. Meestal een behandeling met een leuke actie zoals vandaag de Beauty Fluid treatment. De producten ruiken altijd lekker en de make-up artikelen hebben mooie kleuren. Ik kom al jaren met veel plezier."
- Tabitha

 

(deze recensies zijn afkomstig van onze Facebook pagina)

Wij werken met Babor

BlogBlog

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De nieuwe Babor trend make-up is binnen. Deze herfst/winter staat in het teken van: Groen, violet en oranje/rood. Je ziet deze kleuren ook veel terug komen in de winkels. Deze make-up lijn is perfect om je look mee af te maken!

 

Lees meer…

 

Datum01 september 2017