Lotte van Zijl

Content Lotte het huidinstituut oostwold gem oldambt runner up beste huidinstituut van het jaar beauty award 2016

 

Student Allround Schoonheidsspecialiste

 

Vanaf september 2016 loop ik stage bij Het Huidinstituut. Ik mag hier een jaar lang stage lopen, waarin ik graag veel nieuwe dingen wil leren. Als ik iets leuk vind dan ga ik er helemaal voor!

 

Ik zit nu in het tweede leerjaar van de opleiding Allround schoonheidsspecialiste op het Noorderpoort college in Groningen. Al van kleins af aan wilde ik iets gaan doen in de uiterlijke verzorging. Ik was altijd bezig met Beauty & care en wil hierin graag iets voor de mensen betekenen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich ten alle tijden prettig voelen met hun uiterlijk. Mijn interesse ligt vooral bij het verbeteren van de huid. Met name het verbeteren van huidproblemen omdat dit ontzettend mooie resultaten geeft. Ik vind het belangrijk om samen met mijn klant een behandelplan te maken en daadwerkelijk als resultaat verbetering in de huid te zien. Ik kan niet wachten om meer ervaring op te doen in dit vak en mijn kennis ook mee te geven aan de klanten!

 

Om zoveel mogelijk ervaring op te kunnen doen kan je voordelig bij Lotte een behandeling boeken. Deze behandeling kost € 35,- en bevat een reiniging, peeling, gezicht-schouder-nekmassage, verzorgend masker en is inclusief epileren en verven. Lijkt dit jou leuk? Boek dan snel jouw behandeling online of bel ons op 0597-552515.

Wij werken met Babor

BlogBlog

Dr. Daniel Chesik aanwezig in ons instituut

Dr. Daniel Chesik aanwezig in ons instituut

Dr. Daniel Chesik is heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van huid- en vaatproblemen en huidveroudering. Als deskundige in de technieken van plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen, biedt hij deze behandeling vanaf nu ook in ons instituut aan. O.a. ooglifticorrecties en bovenlip rimpels zijn specialiteiten.

 

Lees meer…

 

Datum30 juni 2017