Sandra Grimmius

Huidspecialiste SJR Grimmius

 

Huidspecialist

 

Ik ben sinds 2012 werkzaam bij Het Huidinstituut. De kosmetiek is altijd al een passie van mij geweest. Toen ik zelf ook nog eens te maken kreeg met acne ben ik me nog verder in de huid gaan verdiepen. Door mijn eigen ervaringen, enthousiasme, leergierigheid en de interesse zit ik vol kennis. Als ik iets niet weet dan pluis ik dit graag tot op de bodem uit, ik wil het weten! Er is niets erger dan rondlopen met een huidprobleem en daarom coach ik mijn klanten dan ook graag op gebied van huidverbetering en huidverjonging.

 

Naast mijn passie voor de huid heb ik ook een passie voor voeding en fitness. Reken er maar op dat een goede lifestyle van groot belang is op de huid! Ook hierin kan ik mijn klanten tips geven zodat we zelfs de huidverbetering van binnenuit kunnen stimuleren.

 

Sinds 2015 schrijf ik ook met veel plezier informatieve artikelen over de huid op onze website, heeft u ze al gelezen?

 

Opleidingen

Noorderpoort college

Opleiding 'Allround schoonheidsspecialiste'
(o.a. specialisaties zoals acne, shiatsu)
Basisopleiding 'Visagiste' & 'Kleurconsulent'

 

U consultancy
Basisopleiding 'Dermatalogie'
(Efflorescentieleer, behandelprincipes van huidaandoeningen, eczeem, allergie, psoriasis, pigmentstoornissen, infecties, acne, rosacea, huidtumoren en de cosmetische dermatologie)


Babor
Basisopleiding 'De Babor Methode' in Aken
Basisopleiding 'Babor Luxury Anti-aging' in Aken
Basisopleiding 'Werken met Medical Beauty: Doctor Babor'

 

Medik8

Basisopleiding 'Werken met Medik8'

 

Specialisaties
Microdermabrasie (Babor tech)
(Bij Babor tech microdermabrasie worden verhoornde cellen van de bovenste huidlaag losgemaakt. Dit gebeurt doordat microfijne kristallen met hoge snelheid op de huid worden gebracht)

 

VitaSonik (Babor tech)
(De innovatie in de cosmetische behandeling met ultrasone golven voor insluizen van werkstoffen tot in de diepere huidlagen en het opwekken van de ontgifting)

 

Spotreducer (Babor tech)
(Babor tech Spot Reducer werkt volgens erkende, van de dermatologie afgeleide methodes voor de behandeling van ouderdomsvlekken/wratten (verruca Seborrhoica))

 

Microneedling (Dermatude Metatherapie)
 (Een methode voor extreme huidverjonging, hydrateren en het herstellen van de huid. Deze behandeling kan als alternatief voor botox worden ingezet)

 

Chemische peelings (Medik8)
(Chemische peelings zijn één van de meest populaire (niet-invasieve) cosmetische ingrepen om het uiterlijk van de huid te verjongen en te verbeteren. Het is een procedure gebaseerd op de toepassing van een chemische of enzymatische exfoliant om een gecontroleerde verwijdering van de opperhuid te bereiken)

 

Bodysugaring (Pandhy's)
(Milde en huidvriendelijke ontharingstechniek, ook geschikt voor de droge huid (met) eczeem en/of psoriasis)

 

Electrocoagulatie (Decomedical)
(Voor het verwijderen van steelwratjes (fibromen), spinnenkopjes (spinneavi), couperose (teleangiëctasieën) en bloedblaasjes (heamangioma senilis))

Terug

Wij werken met Babor

BlogBlog

Dr. Daniel Chesik aanwezig in ons instituut

Dr. Daniel Chesik aanwezig in ons instituut

Dr. Daniel Chesik is heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van huid- en vaatproblemen en huidveroudering. Als deskundige in de technieken van plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen, biedt hij deze behandeling vanaf nu ook in ons instituut aan. O.a. ooglifticorrecties en bovenlip rimpels zijn specialiteiten.

 

Lees meer…

 

Datum30 juni 2017