Streekblad.nl - Van Beautycenter naar Huidinstituut

Datum04 april 2014

 

BLAUWESTAD – Beautycenter Blauwestad is per 1 april verder gegaan onder de naam: Het Huidinstituut.

Marisa Dost, eigenaresse van het bedrijf vertelt: “In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een gespecialiseerd schoonheidsinstituut. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in Microdermabrasie, huidverbetering, huidverjonging en permanente make-up. Door de veranderingen en uitbreiding in ons aanbod, hebben wij besloten de naam van het instituut te wijzigen.”

Het Huidinstituut is gevestigd in het Gezondheidscentrum Blauwestad in Oostwold. “Met de medehuurders in het gebouw zijn er goede samenwerkingen. Bijvoorbeeld als we tegen een huidprobleem aanlopen, kunnen we dit voorleggen aan onze medehuurders en zo tot een oplossing te komen.”

Volgens Dost gaat Het Huidinstituut met de tijd mee, volgt innovaties op de voet en bijscholing wordt regelmatig gedaan.

“In de toekomst moeten we investeren. Daarbij denken wij aan regelmatige bijscholing, vernieuwende behandelingen aanbieden en onze klanten mee laten denken.”

Bekijk hier het artikel in het streekblad

 

Terug naar overzicht
Wij werken met Babor

BlogBlog

Onze tips om pigmentvlekken tegen te gaan!

Onze tips om pigmentvlekken tegen te gaan!

Misschien ben je wel licht gevoelig voor pigmentvlekjes, of wil je je sproetjes zo veel mogelijk onderdrukken, hier onze tips om hyperpigmentatie zo veel mogelijk tegen te gaan

 

Lees meer…

 

Datum15 augustus 2017