Runner up Beauty Awards

Datum29 maart 2016

 

Het Huidinstituut Oostwold op één na beste Schoonheidsintituut van Nederland

OOSTWOLD – Het Huidinstituut in Oostwold is de runner up geworden bij de uitreiking van de Beauty Awards in de categorie Schoonheidsinstituut van het jaar.

Ook bij het publiek eindigde Het Huidinstituut als tweede. Bij de publieksprijs kiest de consument wie het beste schoonheidsinstituut van Nederland heeft.

“In december zijn wij door een vakjury genomineerd in de categorie Beste schoonheidsinstituut van Nederland. Op deze top 3 positie waren wij al supertrots”, vertelt Marisa Dost, eigenaresse van Het Huidinstituut in Oostwold.

Jaarlijks doen er honderden schoonheidsinstituten mee aan de Beauty Awards. Na een selectieronde van de vakjury krijgen de schoonheidsinstituten een mysteryguest, een vakgenoot die de behandeling op verschillende criteria beoordeelt, op bezoek. Na een uitgebreid verslag worden er in elke categorie drie schoonheidsinstituten genomineerd.

Oscar
“De Beauty Award is de Oscar onder de schoonheidsinstituten. De instituten worden beoordeeld op verschillende punten door een vakjury. Hierbij kijken ze bijvoorbeeld op de ontwikkeling, kennis en het management van het instituut. Al deze punten bepalen uiteindelijk de winnaar.”

“We zaten in een rollercoaster van belevenissen. Een interview met de vakjury, de pers te woord staan en de vergroting van zichtbaarheid in je regio. Echt fantastisch hoe iedereen het afgelopen half jaar met ons meegeleefd heeft en ons gesteund heeft. We hebben op en na de dag van de uitreiking honderden lieve berichten, bossen bloemen en cadeaus ontvangen. We waren er stil van, zo fantastisch!”, vertelt Marisa Dost met stralende ogen.

“Nadat we ons jury rapport ontvangen gaan we werken aan de feedback die we van ze hebben gekregen. Om zo onze service en kwaliteit hoog te houden. Het heeft ons zoveel moois gebracht en we gaan zeker op deze voet verder.”

streekblad runner up beste schoonheidssalon van nederland marisa dost het huidinstituut oostwold oldambt huidstudio leek groningen content

 

Klik hier om het artikel te bekijken

 

Terug naar overzicht
Wij werken met Babor

BlogBlog

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De nieuwe Babor trend make-up is binnen. Deze herfst/winter staat in het teken van: Groen, violet en oranje/rood. Je ziet deze kleuren ook veel terug komen in de winkels. Deze make-up lijn is perfect om je look mee af te maken!

 

Lees meer…

 

Datum01 september 2017