Op Oldambtnu.nl over de Beautysalon top 100

Datum12 september 2015

 

Het huidinstituut staat in de beautysalon top 100!
 

Oostwold – Het huidinstituut heeft onlangs meegedaan aan de beautysalon top 100. Ze zijn 17de geëindigd en hebben maar liefst 434 deelnemers achter hun gelaten.

641 schoonheidssalons deden er mee aan de beautysalon top 100: De lijst der lijsten voor beautyprofessionals in Nederland! Salons konden zich inschrijven voor een plek in de Top 100, de eerste landelijke publieksprijs binnen de persoonlijke schoonheidsverzorging. Er waren twee categorieën waar prijzen waren te halen: Salons met personeel en salons zonder personeel.

In de categorie salons met personeel is het huidinstituut op de 17de plek geëindigd! In totaal gekeken naar de stemmen van beide categorieën hebben ze 434 deelnemers achter hun gelaten. Eigenaresse Marisa Dost en haar personeel zijn enorm trots op de hoge prestatie die ze hebben mogen behalen: “We zijn trots op dit resultaat en willen alle lieve mensen die op ons gestemd hebben hierbij ontzettend bedanken. Het is fijn om Oost-Groningen even weer wat meer op de kaart te zetten”.

Geplaatst op: www.oldambtnu.nl

 

 

Terug naar overzicht
Wij werken met Babor

BlogBlog

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De nieuwe Babor trend make-up is binnen. Deze herfst/winter staat in het teken van: Groen, violet en oranje/rood. Je ziet deze kleuren ook veel terug komen in de winkels. Deze make-up lijn is perfect om je look mee af te maken!

 

Lees meer…

 

Datum01 september 2017