Interview in het Huidmagazine

Datum18 september 2014

 


HUIDmagazine is een consument- en ondernemergericht informatief magazine over nieuwe behandelingmethodieken en producten.

Hier is Marisa Dost: Eigenaresse van het huidinstituut door geinterviewt in de herfst editie van 2015.

MARLEEN MEETS MARISA


Eigenaar/uitgever van HUIDmagazine Marleen van Norden in een duo-interview met Marisa Dost van Het Huidinstituut in Oostwold.
Marleen zit al dertig jaar in het vak en Marisa nog maar tien jaar, maar ze zitten behoorlijk op één lijn: “Een natuurlijke nieuwsgierigheid is een must in dit vak."

 

Wat vind je het leukste aan het vak?
Marleen: “Het leukste is altijd dat je na een huidverbeterende behandeling zo snel resultaat ziet. Ik doe graag microdermabrasie en glycolzuurbehandelingen en bijna altijd zie je meteen na de eerste behandeling al een mooi resultaat.”
Marisa: “Ook ik vind huidverbetering het leukst. Ik geniet ervan om klanten stralend en mooier dan ze binnenkwamen de deur uit te zien gaan.”
Marleen: “Mensen kwamen vroeger vooral omdat het lekker was; ze zagen een behandeling voornamelijk als een luxe. Maar tegenwoordig wil men er altijd goed uitzien.”
Marisa: ”Microdermabrasie bijvoorbeeld is een ontspannende behandeling maar zodra klanten daarna in de spiegel kijken, zien ze écht resultaat en zijn ze verkocht. Iedereen wil er toch representatief uitzien?!”

 

10703858 856303001049334 6228488889564539055 n

 

Lees hier het volledige interview

 

Terug naar overzicht
Wij werken met Babor

BlogBlog

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De nieuwe Babor trend make-up is binnen. Deze herfst/winter staat in het teken van: Groen, violet en oranje/rood. Je ziet deze kleuren ook veel terug komen in de winkels. Deze make-up lijn is perfect om je look mee af te maken!

 

Lees meer…

 

Datum01 september 2017