Welke Babor fluid past het beste bij welk moment?

Datum01 August 2015

 

Welke fluid past het beste bij welk moment?

 

Ampullen zijn kleine wonderflesjes voor de huid. Ze bestaan uit pure werkstoffen en werken gericht op de tekorten in de huid. Dit kan van een vocht of collageen tekort variëren tot een disbalans in de vethuishouding of weerstand. De ampullen geven direct een zichtbaar resultaat en bieden een gevoel van comfort aan de huid. 

 

Voor de workaholic

In de droge kantoorlucht, zittend achter de computer en verzonken in gedachten zit je met de handen telkens aan het gezicht. Dat put de huid uit! De fluids voor deze huid vitaliseren als een ochtendwandeling of matteren voor een business-gestresste huid: Revitalizing oxygen fluid en de intense balancing fluid.

 

 Voor de bergwandelaar
Frisse berglucht alleen al is een fantastische beauty-boost. 'S avonds kan men zich dan verheugen op een voedzame pannenkoek en een speciale vitamine cocktail: de multi active vitamin fluid werkt als een frisse smoothie en verzorgt de huid met de belangrijkste vitaminen.
 

Voor de fasionista
De shoppers zijn weer blij wanneer hun teint net zo up-to-date is als hun outfit. Met de hightech peptiden verstrakt het collagen booster fluid de huid op effectieve wijze en zorgt voor een grandioze look.

 

Voor de frequente reiziger

De luchtvochtigheid in het vliegtuig ligt rond de 20%. De huid heeft echter 50% nodig. Bovendien zorgt het tijdsverschil bij lange afstandsvluchten voor gebrek aan slaap. Dit veroorzaakt een vale huidteint. De huid heeft nu versterking van lipiden nodig. De specialist: de newskin fluid!

 

Speciale gelegenheden

Een belangrijke vergadering, een afspraakje of een bruiloft - speciale dagen verlangen naar speciale beauty maatregelen. En wel op speciaal gekozen: Stress-puistjes hebben door het noodgeval-fluid, het purifying active fluid, geen schijn van kans meer. Wie van opwinding rood kleurt, kalmeert de huid met het stop stress fluid. En wie een snelle, vloeibare lifting nodig heeft grijpt naar het lift express fluid. 

 

Voor de dancing queen

Toegegeven, vanaf een bepaalde leeftijd is een uitgebreid diner met vrienden dat pas na middernacht eindigt, al een lange nacht. Maar ook degene die tot aan de vroege uurtjes door danst of de hele dag lang een leuk festival pakt, doet de huid een plezier met een extra portie vocht of een klein fitness programma. De specialitsten: hydra plus active fluid of de 3d lifting fluid.

 

Voor de vakantieganger

Het beach-ampul is de algae active fluid. Niet alleen omdat het gewoon een "meer" werking heeft, het hydrateert op intensieve wijze en werkt mineraliserend. Deze ampul is geschikt voor zeemeerminnen en andere strandschoonheden! Extra tip: Ampullen in kuurverband van enkele weken zijn een echte must voor de huid. Een superstart in een kuur vormt de tripple booster fluid. Deze optimaliseert de huidfuncties, zodat de werkstoffen nog beter worden verwerkt. We hebben momenteel ook ontzettend leuke Promo Ampullen met een speciale prijs!

BABOR Fluid LE 2015 Composing

De Babor Journal 2015

 

 

Terug naar overzicht