Thermal spray

Datum25 June 2015

 

Verzorgende spray voor het gezicht en lichaam met 100% vocht uit puur thermaalwater uit Aken. Deze anti-age lotion opent de deuren voor alle andere werkstoffen. Het thermale water uit Aken is rijk aan spoor elementen zoals natrium, kalium, calcium, magnesium sulfaat en ijzer. Wat betekenen deze spoorelementen voor de huid:

 

- Natrium: reguleert de vochthuishouding van de huid

- Kalium: helpt de zuur-basehuishouding van de huidcel te reguleren
- Calcium: ondersteunt de celstofwisseling

- Magnesium: reguleert de mineralen huishouding van de huidcel
- Sulfaat: stimuleert het huid eigen reparatie mechanisme en heeft zo een gunstige invloed op het herstelproces van de huid.

- Ijzer: bevordert het weerstandsvermogen van de huid

 

Daarnaast zit in de thermale spray de stamcelextracten uit de elsbes en aloë vera verwerkt. Dit beschermt ons DNA tegen cel beschadiging en hydrateert intensief. (bevat geen alcohol en is PH neutraal).

 

Waarom zou u deze spray thuis moeten hebben?

 

Om te gebruiken in uw standaard gezichtsroutine

De spray zorgt ervoor dat het vochtdepot in de huid wordt aangevuld. Dit wil zeggen dat het hyaluronzuur tussen de huidcellen wordt aangevuld. Daardoor kunnen eventuele werkstoffen die u daarna aanbrengt op de huid veel dieper in de huid dringen. Kortom, een nog beter effect van uw producten! Vernevel na het reinigen de thermal spray over het gezicht en breng daarna een fluid, serum, oogverzorging, gezicht-, Hals- & Decolleté crème aan. En dankzij het elsbes extract beschermt de spray dagelijks uw huid tegen DNA beschadiging.

Om te gebruiken op het strand en/of tijdens het zonnen
Omdat de spray zo extreem het vochtdepot in de huid aanvult is hij ontzettend geschikt om te gebruiken tijdens het zonnebaden. De huid wordt ontzettend droog door de zon en het zoute zeewater. Door regelmatig tijdens het baden te sprayen vult u de huid weer aan met vocht en stimuleert u het herstelproces.

 

Om uw make-up te fixeren
Als u helemaal klaar bent met de make-up is het mooi om de spray over het gezicht te vernevelen. Dit zorgt ervoor dat uw make-up langer houdbaar is en mooier blijft zitten. Het opgehoopte poeder in het gezicht of onder de donshaartjes wordt meteen minder zichtbaar.

 

Voor verkoeling tijdens activiteiten

Wanneer u druk bezig bent kunt u flink zweten. In het zweet zit zout. Het nadelige van zweten is dat dit de vocht onttrekt uit de huid. Dus ook tijdens het sporten, werken of schoonmaken is deze spray ideaal!

 

Tijdens de overgang

Wat dacht u van die opvliegers rond uw vijftigste? Een hittevlaag die door het lichaam giert die u behoorlijk vervelend vind. Dan is een verfrissende Thermaalspray natuurlijk een prachtige uitkomst om even weer af te koelen.

Nog niet overtuigd over het water uit Aken? Kom dan eens langs in de salon en ervaar het zelf!

 

Mini verpakking €9,95
200 ML: €21,50

 

Shop online

 

Terug naar overzicht