NIEUW: Refine Cellular

Datum01 October 2016

 

Intensieve regeneratie voor een mooie egale huid

Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor:
* Een vale/grauwe huid

* Een onregelmatige huid

* Een huid met couperose

* Een huid cellulite (sinaasappelhuid)

 

REFINE CELLULAR is een zeer doeltreffende verzorgingslijn die een vale, door het milieu belaste huid regenereert. Het vernieuwen van jouw huid wordt ondersteund, waardoor de huid zachter, soepeler en egaler eruit ziet. De hightech verzorgingslijn vermindert zichtbaar roodkleuringen, herstelt oneffenheden en verfijnt de huidstructuur. Hooggeconcentreerde werkstoffen versterken de huideigen weerstand tegen beschadigingen en ondersteunen de huidvernieuwing. De producten verminderen een gespannen gevoel en kalmeren een geïrriteerde, gevoelige huid. Het resultaat: Een verfijnde, egale en stralende huid.

 

Voor wie is deze lijn geschikt?

Heb jij een last van een vale/grauwe huid, couperose, cellulite, rimpelvroming en/of grove porien? Dan is deze lijn perfect voor jou! Alle producten hebben hun heilzame werking om jouw huid te verbeteren. Ga jouw huidprobleem tegen en laat je door ons adviseren! Tip: Als je jouw producten combineert met de bijpassende behandeling, krijg je het beste resultaat!

Producten in het assortiment:
Detox lipo cleanser: Voor het reinigen van de huid met detox effect.
Rebalancing liquid - Voor het in balans brengen van jouw huid na het reinigen. Herstelt het vochtgehalte en kalmeert jouw huid. Perfect om het vocht extra goed vast te houden in deze gure herfstmaanden!
A16 booster concentrate: Hét product om lijntjes en rimpels te bestrijden. Vitamine A is het enige bewezen product dat rimpelvorming tegengaat. Dit serum werkt 4x sterker dan jouw crème en werkt perfect in combinatie met de Detox Vitamin cream. Voor een zichtbaar gladder resultaat. (Tip: Probeer deze maand ook de A16 Boost & Detox treatment!)
Detox vitamin cream: Voor het verhogen van de weerstand van jouw huid. Perfect als kuur om jouw huid te detoxen en winterklaar te maken! Geeft jouw huid die gezonde frisse teint en werkt tegen uitdroging en vochtverlies.
Glow booster bi-phase ampoules: Dagcrème en ampul in één! Werkt 8x sterker dan een dagcrème en voedt de huid intensief. Vitamine c geeft de huid een prachtige gezonde gloed en werkt verstevigend tegen lijntjes in het gezicht, hals en decolleté.
Pore refiner: Verfijnt de poriestructuur van de huid d.m.v. versteviging. Resultaat: Zachtere structuur van de poriën.
AHA 10+10 peeling gel: Peelt de huid grondig en herstelt het vochtgehalte. Een ultiem anti-aging product met zichtbaar effect na 1 behandeling.
Couperose cream & Couperose dual solution: Verzacht couperose en versterkt de bloedvaten in de huid. Resultaat: Een zachte teint met zichtbaar minder roodheden.
3D cellulite lotion en de 3D cellulite fluid: Om cellulite in jouw huid te bestrijden. Werkt verstevigend en maakt de huid glad en soepel.

 

 

Terug naar overzicht