Dr. Daniel Chesik aanwezig in ons instituut

Datum30 juni 2017

 

Dr Daniel Chesik plexr plasma lift bij het huidinstituut oostwold gem oldambt runner up beste huidinstituut van nederland beautyb awards 2016 content

 

Dr. Daniel Chesik komt uit de Verenigde Staten en heeft in Duitsland zijn studie in medische wetenschappen gevolgd. Hij is expert geworden op het gebied van celgroei, weefselherstel, en wondheling. Na 11 jaren lang werkzaam te zijn op de afdeling neurologie bij het Universitair Medisch Centrum Groningen, heeft hij zich ook gespecialiseerd in het behandelen van huid- en vaatproblemen en huidveroudering. Als deskundige in de technieken van plasma lifting als alternatief voor chirurgische ingrepen, biedt hij deze behandeling aan in ons instituut.

Lees hier meer over zijn Plasma Lift behandelingen

 

Terug naar overzicht
Wij werken met Babor

BlogBlog

Dr. Daniel Chesik aanwezig in ons instituut

Dr. Daniel Chesik aanwezig in ons instituut

Dr. Daniel Chesik is heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van huid- en vaatproblemen en huidveroudering. Als deskundige in de technieken van plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen, biedt hij deze behandeling vanaf nu ook in ons instituut aan. O.a. ooglifticorrecties en bovenlip rimpels zijn specialiteiten.

 

Lees meer…

 

Datum30 juni 2017