Thuisverzorging

Om jouw huid de beste verzorging te geven adviseren wij om producten speciaal afgestemd op jouw huidtype en conditie te gebruiken. Vooral de huidconditie speelt een grote rol bij ons advies. De conditie van de huid verandert vaak door o.a: weersomstandigheden, leef- en werkomgeving, stress, vakantie, zon en hobby's. Daarom kijken wij bij elk bezoek opnieuw naar jouw huid om altijd het beste advies te geven. Daardoor zie je telkens weer de huid verbeteren als je de adviezen opvolgt en hebben de gezichtsbehandelingen langer effect.

Soorten ProductenReiniging
Elke verzorging begint met een reiniging. Een gereinigde huid neemt de werkstoffen in de verzorgingsproducten 3x beter op dan een ongereinigde huid. Denk aan het schilderen rondom het huis, daarbij schilder je ook niet zonder te schuren. Dan pakt de verf niet. Zo werkt het ook bij de huid. Reinig je de huid niet voor het verzorgen aan, dan neemt het de crème niet op.

Peeling
Een peeling verwijdert de overtollige huidcellen en het vuil wat dieper in de huid vast zit. Het verwijdert de grauwe waas van de huid, waardoor je huid weer een frisse roze teint krijgt. Daarnaast voorkomt het verstopte poriën en mee-eters in de huid.

Beauty Fluids (Ampullen)
De Beauty Fluids zijn ampullen met daarin pure werkstoffen die 8x sterker werken dan de reguliere huidverzorging. Ze werken dieper in de huid en werken langer na. Door een 4-5 weekse ampullenkuur te gebruiken geef je jouw huid een flinke boost en zie je na 1 week al resultaat. Voor elke conditie is er een ampullenkuur: Vocht, bescherming, herstel, kalmering, versteviging, lifting, vitaminen, zuivering, talgregulerend, after sun, ontgiftend.

Serum
Om de huid extra te verzorgen kun je een serum gebruiken. Een serum zorgt ervoor dat het vochtgehalte van de huid verhoogt wordt, waardoor jouw dag- en nachtcrème beter en dieper in de huid worden opgenomen. Het geeft de huid extra glans en een frisse roze teint.

Dagcrème
Een dagcrème geeft jouw huid de verzorging en bescherming voor overdag. De huid is overdag blootgesteld aan afvalstoffen zoals uitlaatgassen, vrije radicalen en UV licht. De speciale filters bieden de huid extra bescherming tegen deze factoren.

Nachtcrème
Een nachtcrème geeft jouw huid de verzorging en bevorderd het herstel van de huid. Wanneer je slaapt herstelt de huid. De celdeling komt op gang en er vind celverbranding plaats. Hierbij komen veel afvalstoffen vrij die via de zweet- en talgklieren uitgescheiden worden. De nachtcrème geeft de huid extra voeding en vocht om het herstelproces soepel en snel te laten verlopen.

Oogcrème
De huid rondom je ogen is teer en gevoelig. De poriën zijn fijn en daardoor ontstaan snel gerstekorrels, vochtwallen en donkere kringen. Wij adviseren om voor de ogen een oogcrème te gebruiken. De oogcrème bevat kleinere werkstoffen, die makkelijker de huid doordringen en werken daar op het versoepelen van de huid. Daardoor vermindert de kans op gerstekorrels, vochtwallen, donkere kringen en rimpels.

Masker
Een masker geeft extra werkstoffen af aan de huid. Er zijn verschillende maskers om verschillende huidcondities te verbeteren. Daarbij kun je denken aan: voeding, zuivering, vochtherstel en kalmering. Wij adviseren om 1-2x per week een masker te gebruiken om jouw huid een extra boost te geven.