Plasma Lift

Heb jij last van overhangende oogleden, maar ben je nog niet toe aan een chirurgische ingreep?
De Plasma Lift behandeling biedt een alternatief voor boven/onder ooglid correcties, bovenlip rimpels en kraaienpoten zonder chirurgische ingreep (snijden/narcose). Deze non-chirurgische ooglidcorrectie, ook wel PlexR Soft Surgery genoemd, is de nieuwste methode voor dermatologische behandelingen tegen huidveroudering en behandelt alleen het huidoppervlak, zónder scalpels en hechtingen. Hierdoor is het een volledige veilige methode om te behandelen. Een Plasma Lift behandeling veroorzaakt een directe verstrakking (lift) van weefsel. De behandeling is uitermate veilig en zonder littekenvorming en biedt onmiddellijk liftend effect, resultaten zijn dus direct zichtbaar. De methode maakt geen gebruik van naalden of inspuitingen. De Plasma Lift werkt op basis van plasma, geioniseerd gas. Door een serie van aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones, sublimeren / verdampen kleine gebieden van de huid tot een diepte van minder dan 1mm.

 

Wat je moet weten voorafgaand aan jouw behandeling:
Voordat je wordt behandeld dien je 30 minuten van tevoren, thuis een verdovende crème aan te brengen (die je bij ons kan ophalen). De behandeling kan als gevoelig worden ervaren en de verdovende crème zorgt voor een maximaal comfort tijdens jouw behandeling. Tijdens de behandeling ontstaan korstjes die er na ongeveer 4 tot 6 dagen afvallen. Zwelling kan de eerste paar dagen het meeste ongemak geven, maar regelmatig koelen helpt de zwelling te verminderen. De korstjes kunnen uitstekend worden gecamoufleerd met medische foundation vanwege de helende werking en de hoge SPF. Verdere bijwerkingen zijn zwelling en roodheid. De zwelling duurt meestal 2-5 dagen en is meestal mild. Houdt rekening met een totale hersteltijd van ongeveer 10 dagen, waarvan de eerste 5 dagen zichtbaar zijn, gevolgde door lichte afschilfering en de aanmaak van een nieuwe huidlaag.
Resultaat: Het liftende effect van de behandeling is direct zichtbaar. Gedurende de weken na de behandeling werkt het effect door met een optimaal eindresultaat van 4 weken na de behandeling. Het resultaat is langdurig, en houdt meestal jaren aan!

Waarom kiezen voor PlexR?
•    Hoge werksnelheid, daardoor een korte behandeltijd
•    Betaalbare behandelingen in vergelijking met operatieve ingrepen
•    Geen littekenvorming
•    Geschikt voor ieder huidtype
•    Direct zichtbaar resultaat
•    Stimuleert de huid tot nieuwe stevigheid en volume

Bekijk hier het filmpje van Serena Verbon van BeautylabNL over de Plexr plasma lift:Prijzen

 

Consult Gratis
Bovenooglid € 450,00
Onderooglid € 450,00
Boven- en onderooglid € 600,00
Kraaienpoten € 300,00
Bovenooglid en bovenlip € 600,00
Bovenlip € 400,00
Enkele rimpels     € 250,00
Mannen oren € 250,00 

boek nu jouw behandeling of gratis consult online of bel ons op: 0597-552515

 

Wij werken met Babor

BlogBlog

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De nieuwe Babor trend make-up is binnen. Deze herfst/winter staat in het teken van: Groen, violet en oranje/rood. Je ziet deze kleuren ook veel terug komen in de winkels. Deze make-up lijn is perfect om je look mee af te maken!

 

Lees meer…

 

Datum01 september 2017