Belangrijke informatie

Belangrijke informatie

- Je dient na de behandeling het bedrag direct contant of via pin af te rekenen in de salon. 

- Bij de behandeling voor eyeliner, 24 uur van te voren en na de behandeling geen contactlenzen dragen, neem een bril mee. 
- Geen oog make-up dragen voor de behandeling aan.

- Bij de behandeling voor lippen, 4 dagen voor en na de behandeling preventief zovirax smeren.

- Contra-indicaties voor permanente make-up zijn: hemofilie, zeer ernstige diabetes en gordelroos in het gelaat.

- Er dient een toestemmingsformulier ingevuld te worden.

- Je ontvangt een nazorgformulier en eventueel crème om de huid na de permanente make-up te verzorgen.

 

Aspecten waar je rekening mee moet houdenKleurintensiteit
Om tot een goed resultaat te komen, wordt de kleur aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houdt rekening met het feit dat bijvoorbeeld wenkbrauwen zichtbaar donkerder zijn gedurende de eerste dagen. Laat permanente make-up niet vlak voor een belangrijk feest of andere gelegenheden aanbrengen. Liever ruim ervoor of erna. 

Hygiëne
Om hygiënische redenen mag je gedurende acht dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee. Houdt dus rekening bij het aanbrengen van permanente make-up met vakantieplannen. 

UV-licht
Zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. Je mag gedurende acht dagen na de behandeling geen gebruik maken van de zonnebank. Ook hier geldt dat er rekening gehouden moet worden met vakantieplannen. 

De eerste week na de behandeling
Direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze zwelling verdwijnt echter weer binnen enkele uren. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens kleine korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. Deze korstjes mag je niet zelf verwijderen, maar deze moeten uit zichzelf loslaten. Om deze en hygiënische redenen is het dan ook af te raden om in de eerste week na het aanbrengen van permanente make-up de ogen op te maken 

Wij werken met Babor

BlogBlog

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De nieuwe Babor trend make-up is binnen. Deze herfst/winter staat in het teken van: Groen, violet en oranje/rood. Je ziet deze kleuren ook veel terug komen in de winkels. Deze make-up lijn is perfect om je look mee af te maken!

 

Lees meer…

 

Datum01 september 2017