PCA Skin Behandelingen

"Peelings verbeteren de conditie van jouw huid”

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en gladde huid. Peelings en resurfacings zijn doeltreffend en verbeteren direct de conditie van jouw huid. Wij selecteren uitsluitend merken en behandelingen die uitblinken als het gaat om resultaat! Daarom is nu ook het succesvolle PCA Skin uit de Verenigde Staten bij ons verkrijgbaar. PCA Skin krijgt vooral internationale bekendheid door de aandacht van Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. PCA Skin is gebaseerd op diverse zuren en huididentieke werkstoffen, bijzonder aan dit innovatieve merk is de medische achtergrond en de manier waarop onze huidspecialisten tijdens behandelingen met de serums verschillende huidproblemen tegelijk kunnen aanpakken. Iedereen en elke huid is uniek en daarom hebben wij gekozen om PCA Skin op een bijzondere manier te introduceren.

 

content pca skin producten bij het huidinstituut runner up beste schoonheidssalon van nederland in groningen oostwold oldambt en leek

 

VIP treatment
Om jou te laten kennismaken met PCA Skin hebben wij een VIP treatment samengesteld met bijzondere werkstoffen om de huid op een milde of intense manier een boost te geven. Je krijgt daarbij een heerlijke massage cadeau en je ontvangt na de eerste behandeling een set van PCA Skin producten voor thuis om het effect van de behandeling te versterken. Benieuwd geworden? Maak vandaag een afspraak en ontdek de geweldige resultaten van de PCA Skin behandeling!

Behandeling voor Acne, Rosacea en Pigmentvlekken*                    60 min.                         € 89,-
Peeling behandeling* 60 min. € 99,-
Retinol - Vitamine A behandeling* 60 min. € 119,-
Therapeutisch masker behandeling* 60 min. € 89,-
Oxy Trio behandeling* 60 min. € 89,-

 

 

 

Boek jouw PCA Skin behandeling online of bel op 0597-552515

 

Wij werken met Babor

BlogBlog

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De nieuwe Babor trend make-up is binnen. Deze herfst/winter staat in het teken van: Groen, violet en oranje/rood. Je ziet deze kleuren ook veel terug komen in de winkels. Deze make-up lijn is perfect om je look mee af te maken!

 

Lees meer…

 

Datum01 september 2017