Rimpels en Verslapping

Rimpels behandelen
Met de jaren eist het natuurlijke huidverouderingsproces zijn tol. De aanmaak van collageen en elastine vertraagt, waardoor onze huid verslapt. De hydratatie vermindert en de huid droogt uit. Er ontstaan lijnen, groeven en rimpels. Door externe factoren zoals zon, stress en leefstijl versnelt dit proces en ontstaan ouderdomsvlekken.

Met de allernieuwste huidverstrakking en/ of rimpel behandelingen is het niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces te stoppen, maar zelfs terug te draaien! Ga voor die natuurlijke, jeugdige en stralende huid MET behoud van jouw eigen mimiek.

Welke resultaten je kunt verwachten van laserbehandelingen of medische peelings:
- Opvulling rimpels en lijntjes;
- Huidverstrakking;
- Betere huidstructuur;
- Verwijdert ouderdomsvlekken;
- Verwijdert couperose en
- Verwijdert littekens en andere huidoneffenheden.

Welke rimpel behandelingen zijn er?
Rimpels verwijderen kan bijvoorbeeld met injectables of door middel van faceliften. Naast het verwijderen van rimpels verdwijnen met deze methodes helaas ook de natuurlijke gezichtsuitdrukkingen (mimiek) van het gezicht. Daarom kiezen steeds meer mensen liever voor een natuurlijke rimpel behandeling. Het voordeel hiervan is dat jouw mimiek wordt behouden. Naast het verminderen van rimpels zal ook de huidteint en huidstructuur verbeteren.

Er zijn verschillende huidverstrakkings- en/of rimpel behandelingen mogelijk. Graag nodigen we jou uit voor een gratis consult. Dan kan je aan onze huidtherapeut aangeven wat je verbeterd wilt hebben. Zij zal vervolgens jouw huid goed bekijken en je vertellen of dat mogelijk is en zo ja, welke behandeling het meest geschikt is voor jou!

Rimpels verminderen met huidverstrakking of rimpel laserbehandeling
De eMatrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en nu al een ware hype. Bekende Nederlands kiezen steeds vaker voor deze natuurlijke rimpelbehandeling zonder injecties, botox of een operatie. Een eMatrix is een allround huidverjonging. Deze unieke laserbehandeling vervaagt rimpels en lijnen, maar vermindert daarnaast ook pigmentvlekken en verbetert de huidtextuur zoals grove poriën.

De ELOS refirme stimuleert jouw huid om collageen en elastine aan te maken, wat leidt tot een huidverstrakking. Naast het verstrakken van de huid, verwijdert de ELOS-methode ook pigmentvlekken en couperose. De WRA laser is bij uitstek geschikt voor het verstrakken van gebieden op het lichaam.

De opfris behandeling, voor elke huid!
Een vermoeide huid door stress, roken, weinig slaap of een druk leven tekent enorm. Met een medische peeling of fotofacial is jouw huid en uitstraling direct weer fris, gezond en stralend. De huid is egaler, zonder onrustige roodheid of storende pigmentvlekken, grove poriën en kleine rimpels zullen verdwijnen.

Gratis rimpel consult
Er zijn allerlei rimpel behandelingen mogelijk, afhankelijk van het resultaat dat jij wenst. Graag nodigen wij je uit om langs te komen voor een gratis en vrijblijvend eerste consult. Je krijgt een complete huidanalyse en een persoonlijk behandelplan. Zo weet je direct hoe je jouw huid het allerbeste kunt verjongen.

Wie voert de rimpels behandeling uit?
Rimpels behandelen is een serieuze taak, die niet iedereen op zich kan nemen. Het vereist de juiste expertise en ervaring. Bij ons wordt je altijd door een HBO-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeut geholpen. Onze huidtherapeut werkt met de allerbeste medische apparaten en de beste medische producten, zodat we samen met jou het hoogst haalbare resultaat kunnen  bereiken.

Prijzen rimpel behandeling
De prijzen van een deelgebied kan je al laten behandelen vanaf € 40,- . Een eMatrix deelbehandeling is mogelijk vanaf € 125,-, een medische peeling vanaf € 75,- en een volledige fotofacial al vanaf € 125,-

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en jouw verwachtingspatroon.

Boek nu gratis jouw consult t.w.v. € 25,- of bel ons op 0597-552515

Wij werken met Babor

BlogBlog

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De nieuwe Babor trend make-up is binnen. Deze herfst/winter staat in het teken van: Groen, violet en oranje/rood. Je ziet deze kleuren ook veel terug komen in de winkels. Deze make-up lijn is perfect om je look mee af te maken!

 

Lees meer…

 

Datum01 september 2017