Ongewenste haargroei

Ontharen
De meest gebruikte manieren om van ongewenste haargroei af te komen, zijn vaak nog het scheren, harsen of epileren van de haren. Jammer genoeg bieden deze manieren van ontharen geen definitief resultaat en zij zorgen juist regelmatig voor irritaties zoals ontstekingen, ingegroeide haartjes, rode bultjes en/of jeuk. Een effectievere manier van ontharen in deze tijd is het laserontharen. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat nieuwe haargroei onmogelijk wordt gemaakt. Onze huidtherapeut maakt gebruik van een vernieuwde techniek, de Elos methode.

legs window car dirt road 51397

 

Ontharen van blonde en grijze haren?
Door te laserontharen met het Elos ontharingssysteem is het mogelijk zowel donkere als blonde, bruine, grijze en vlassige haren te behandelen. Door het unieke energiesysteem kan onze huidtherapeut vrijwel elk haartype behandelen. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te ontharen, van een blanke tot een negroïde huidskleur.

Is het resultaat definitief?
Haren die op het moment van de behandeling zichtbaar zijn, kunnen voor 80% tot 90% verminderd worden. Er zijn meerdere behandelingen nodig, vanwege de verschillende haargroeifases waarin de haren verkeren. Omdat haargroei vaak een onderliggende hormonale oorzaak heeft, zien we in periodes van hormoonschommelingen haar waar het eerder niet heeft gezeten. Daarom spreken we van definitieve haar reductie in plaats van definitieve ontharing of permanent ontharen.

Heb jij interesse?
Wij adviseren je dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met onze huidtherapeut. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of je behandeld kan worden. Ook hoor je dan hoeveel ontharings-behandelingen je ongeveer nodig zal hebben. Met een ’proefflits’ kan je ervaren hoe ontharing met de Elos aanvoelt.

Het laserontharen (in het gelaat) wordt door zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. In jouw zorgverzekeringspolis kan je zien of en in welke mate je een behandeling vergoed krijgt. Je kan ook telefonisch contact opnemen met jouw zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding er voor jou geldt. Na de behandeling bij onze huidtherapeut krijg je de factuur toegestuurd die je kan indienen bij jouw zorgverzekeraar. Vervolgens krijg je de vergoeding waarop je recht hebt op jouw rekening gestort. Het kan zijn dat jouw zorgverzekeraar een doorverwijzing wil van jouw huisarts of dermatoloog, graag kijken we dit voor jou na.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en jouw verwachtingspatroon.

Boek nu gratis jouw consult t.w.v. € 25,- of bel ons op 0597-552515

Wij werken met Babor

BlogBlog

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De nieuwe Babor trend make-up is binnen. Deze herfst/winter staat in het teken van: Groen, violet en oranje/rood. Je ziet deze kleuren ook veel terug komen in de winkels. Deze make-up lijn is perfect om je look mee af te maken!

 

Lees meer…

 

Datum01 september 2017