Acne behandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van Acne. Dit huidprobleem kent vele oorzaken. Daardoor is het erg belangrijk, om eerst de oorzaak van het probleem te vinden, voor we deze gaan bestrijden. Vervolgens stellen we een behandelplan op, om de huid zo snel mogelijk te laten herstellen zonder nare littekens en pigmentvlekken.

ACNE 2

 

Bij de eerste behandeling beginnen we met een intake gesprek en huidanalyse. Met alle informatie die we daaruit verkrijgen stellen we samen met jou een behandelplan op.

Consult*   € 30,-
Tijdens een consult bespreken we alle mogelijke oorzaken van acne. Met een huidanalyse en een grondig intake gesprek maken wij een behandelplan en product advies op maat voor een optimaal resultaat.      
     
Acne behandeling 45 min. € 47,50
Huidanalyse, detox reiniging, onzuiverheden verwijderen, reinigend masker en een afsluitende verzorging.      
     
Acne behandeling 60 min.
  € 55,-
Huidanalyse, detox reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen, reinigend masker en een afsluitende verzorging.
   
   
Acne rugbehandeling 30 min. € 37,50
Reinigende rugbehandeling: Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen en afsluitende verzorging.      


 * Bij het boeken van een acne behandeling ontvang je het bedrag van jouw consult retour.


 

Boek online jouw behandeling in of bel ons voor een afspraak op: 0597-552515 

Wij werken met Babor

BlogBlog

Dr. Daniel Chesik aanwezig in ons instituut

Dr. Daniel Chesik aanwezig in ons instituut

Dr. Daniel Chesik is heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van huid- en vaatproblemen en huidveroudering. Als deskundige in de technieken van plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen, biedt hij deze behandeling vanaf nu ook in ons instituut aan. O.a. ooglifticorrecties en bovenlip rimpels zijn specialiteiten.

 

Lees meer…

 

Datum30 juni 2017