Chemische peeling

Naarmate we ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Er ontstaan pigmentvlekken, rimpels verslappingen, en een ruwe/doffe huid. Zon, roken, stress, voeding en hormonale veranderingen hebben de grootste invloed op dit proces.

Chemische peelings zijn één van de meest populaire (niet-invasieve) cosmetische ingrepen om het uiterlijk van de huid te verjongen en te verbeteren. Het is een procedure gebaseerd op de toepassing van een chemische of enzymatische exfoliant om een gecontroleerde verwijdering van de opperhuid te bereiken. Hierdoor vind het verwijderen/verminderen van pigment vlekjes, onzuiverheden en een verbeterde huidstructuur plaats. Als onderdeel van het genezingsproces, wordt de celgroei verhoogd. Er ontstaat een nieuwe, gezondere huidlaag waardoor de huid een betere uitstraling krijgt.

Chemische peelings kunnen op het gezicht, decolleté, rug of handen gebruikt worden. De peelings zijn voor een aantal huidproblemen geschikt zoals onder andere; fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken (ook voor een zwangerschapsmasker), acne, littekens, een ruwe/doffe huid en/of een grove huidstructuur.
 
De peelings dringen door de epidermis (opperhuid) tot aan de dermis (lederhuid). Hier vinden vaak de wat oppervlakkigere huid problemen plaats zoals acne, pigment vlekken en fijne lijntjes. De peeling maakt de beschadigde (zieke) cellen kapot en zorgt ervoor dat de nieuwe (gezonde) huid versneld naar boven komt. Hierdoor kan (lichte) vervelling ontstaan en worden de huidstructuur en de huidproblemen verbeterd.

resultaat beta peel chemische peeling bij het huidinstituut runner up beste schoonheidssalon van nederland in oostwold oldambt huidstudio leek groningen content

 

De behandelingen zijn te boeken van september tot april i.v.m. risico op huidbeschadiging van de zon.

De peelings bestaan uit AHA, BHA en PHA zuren. Per peeling is de samenstelling en het soort zuren anders.

Age Peel
De Age Peel bestaat uit een effectieve zuren combinatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ook verminderd de peeling imperfecties door de huid glad te maken en te vernieuwen.

De Age Peel bevat onder andere AHA L’amandelzuur en BHA melkzuur. Deze zuren werken sterk hydraterend en bevatten zeer sterke antioxidanten.

Eye Peel
Deze peeling is een ultra zachte maar zeer effectieve oplossing om de huid rondom de ogen te behandelen door middel van verbeterde cel vernieuwing en regeneratie.

Ook de Eye Peel bevat onder andere AHA L’amandelzuur en BHA melkzuur. Deze zuren werken sterk hydraterend en bevatten zeer sterke antioxidanten.

White Peel
De meest effectieve manier om een helderdere en egale huid, vrij van donkere vlekken en hyperpigmentatie te krijgen, is door de huidcellen die rijk zijn aan melanine kapot te maken en de verduistering van nieuwe huidcellen te voorkomen.

De White Peel bevat onder andere fytine zuur wat ervoor zorgt dat de aanmaak van melanine in de huid geremd wordt.

Beta Peel
De Beta Peel brengt snel acne onder controle en verlaagd het risico op toekomstige littekens. De Beta Peel pakt verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen aan. Deze peeling bevat onder andere BHA salicylzuur wat helpt bij het oplossen van talg in de poriën die ervoor zorgen dat mee-eters, vergrote poriën en acne uitbraken kunnen ontstaan. Het helpt ook de olieproductie te verminderen.

Azelaine zuur werkt heel sterk tegen de propioni bacterie. Dit is de bacterie die verantwoordelijk is voor acne.

 Gezichtsbehandelingen  
Age Peel € 69,-
White Peel € 69,-
Beta Peel € 69,-
Eye Peel € 38,50
   
Kuur van 6 behandelingen  
Age Peel € 407,50
White Peel € 407,50
Beta Peel € 407,50
* Bij een kuur ontvang je een productset t.w.v. € 65,-  
Eye Peel € 230,50
 * Bij een kuur ontvang je een oogcrème t.w.v. € 40,50  
   
Consult € 30,-
Het consult is kosteloos indien je een behandeling boekt. De kosten worden verrekend met de behandeling.  
   
voor een afspraak kan je ons bellen op 0597-552515 of online boeken:

 

 

Wij werken met Babor

BlogBlog

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De nieuwe Babor trend make-up is binnen. Deze herfst/winter staat in het teken van: Groen, violet en oranje/rood. Je ziet deze kleuren ook veel terug komen in de winkels. Deze make-up lijn is perfect om je look mee af te maken!

 

Lees meer…

 

Datum01 september 2017