Stappenplan voor een mooie huid

Datum01 juni 2017

 

Wil jij jouw huid zo goed mogelijk verzorgen? Dit stappenplan voor een mooie huid helpt jou daarbij. In 3 simpele stappen ben jij al heel goed op weg naar een mooie(re) huid!

clean care protectbij het huidinstituut oostwold en huidstudio leek groningen runner up beste schoonheidssalon van nede

 

Het stappen plan dat er voor zorgt dat je jouw huid simpel en doeltreffend kan verzorgen.

 

STAP 1: clean

Ochtend & Avond
Elke verzorging begint met een reiniging. Een gereinigde huid neemt de werkstoffen in de verzorgingsproducten 3x beter op dan een ongereinigde huid. Denk aan het schilderen rondom het huis, daarbij schilder je ook niet zonder te schuren. Dan pakt de verf niet. Zo werkt het ook bij de huid. Reinig je de huid niet voor het verzorgen aan, dan neemt het de crème niet op.

 

STAP 2: Care

Ochtend
Een dagcrème geeft jouw huid de verzorging en bescherming voor overdag. De huid is overdag blootgesteld aan afvalstoffen zoals uitlaatgassen, vrije radicalen en daglicht. De speciale filters bieden de huid extra bescherming tegen deze factoren.

 
Ochtend & Avond

om de huid extra te verzorgen kun je een serum gebruiken. Een serum zorgt ervoor dat het vochtgehalte van de huid verhoogt wordt, waardoor jouw dag- en nachtcrème beter en dieper in de huid worden opgenomen. Het geeft de huid extra glans en een frisse roze teint.

STAP 3: protect

Ochtend
Een lichte zonnelotion voor gezicht en lichaam met hoge beschermingsfactor.* Beschermt de zongevoelige huid op betrouwbare wijze tegen UV-A en UV-B stralen en daarmee ook tegen zonnebrand. 

 

Avond
Een nachtcrème geeft jouw huid de verzorging en bevorderd het herstel van de huid. Wanneer je slaapt herstelt de huid. De celdeling komt op gang en er vind celverbranding plaats. Hierbij komen veel afvalstoffen vrij die via de zweet- en talgklieren uitgescheiden worden. De nachtcrème geeft de huid extra voeding en vocht om het herstelproces soepel en snel te laten verlopen.

 

Terug naar overzicht
Wij werken met Babor

BlogBlog

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De nieuwe Babor trend make-up is binnen. Deze herfst/winter staat in het teken van: Groen, violet en oranje/rood. Je ziet deze kleuren ook veel terug komen in de winkels. Deze make-up lijn is perfect om je look mee af te maken!

 

Lees meer…

 

Datum01 september 2017