Kerst behandelingen 2017

Datum01 december 2017

 

Dit jaar hebben we gekozen voor een behandeling en cadeau die jouw huid in top conditie brengt! Vooral vocht is wat elke huid nodig heeft. En een prachtige glanzende huid is wat we allemaal willen met de feestdagen! Dus boek jouw behandeling snel, want vol = vol!

kerstbehandeling bij het huidinstituut schoonheidssalon oostwold oldambt groningen leek

 

 

Dit jaar kan je kiezen uit de volgende opties:

Kerstbehandeling  
circa 60 min.  € 99,50

Schuimreiniging ingewerkt met kwasten, winterkruiden melange, ontgifting van de huid met een doorbloedingsmasker, glycol peeling gecombineerd met een scrub voor een zijdezachte huid, hydraterend serum, hydraterend masker, afsluitende verzorging en een feestelijke make-up. Inclusief een kerstcadeau passend bij jouw huid.

Kerstbehandeling de Luxe  
circa 90 min.  € 149,50

Schuimreiniging ingewerkt met kwasten, winterkruiden melange, ontgifting van de huid met een doorbloedingsmasker, glycol peeling gecombineerd met een scrub voor een zijdezachte huid, keuze uit een huidverbeterende of een ontspannende massage, hand- en arm massage, hydraterend serum, hydraterend masker, afsluitende verzorging en een feestelijke make-up. Inclusief een kerstcadeau passend bij jouw huid. 

Boek nu online jouw Kerstbehandeling of bel ons op 0597 552515:

 

 

 

Terug naar overzicht
Wij werken met Babor

BlogBlog

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De Nieuwe make-up Herfst/Winter is binnen!

De nieuwe Babor trend make-up is binnen. Deze herfst/winter staat in het teken van: Groen, violet en oranje/rood. Je ziet deze kleuren ook veel terug komen in de winkels. Deze make-up lijn is perfect om je look mee af te maken!

 

Lees meer…

 

Datum01 september 2017